Nesityyy GulcanDongel Canım benimde bel ve kaşık ağrım var 🤭merak etme normal bisey bu..canını skma Allahın izniyle Hersey yolunda 😊Seninle aynı durumu yaşıyorum bende 11+1 oldum bu arada..
GulcanDongel Nesityyy ah canım sonunda aynı şeyi yaşayan biriyle karşılaştım 😊 hiç kasık ağrım olmazdı, belim çok ağrıyo ama kasiklarim agriyinca korktum ister istemez. Çok teşekkür ederim cevabın için. 😊 Ense kalınlığı iicn gittiniz mi acaba 😍
Nesityyy GulcanDongel Yook canım gitmedim daha haftaya kontrolüm var bakalım doktoru ne dicek.. belki haftaya yapar..
merveklyc GulcanDongel Ben ilk üç ay çok kasık ağrısı yaşadım normal rahim büyüyor diyordu doktor .Çok şiddetli ve kanama falan olmadığı sürece sorun yoktur inşallah içini ferah tut🙂🌸🙏
GulcanDongel merveklyc yok Allaha şükür, ikizimin birini kaybettiğim için lekelenmeleeim oluyordu, şükür bi kaç gündür yok sadece sarı leke geliyo oda normal geliyo artık..😊
Mavi34 GulcanDongel bende 10+1 deyim bastan beri ufak ufak kasik agrım olurdu son 2 gündür baya patlayacak gibi hissediyorum ve karnımın ici çok gergin yırtınacak gibi. Herhalde bebek büyüyor diyedir. Böbreğe felan vuruyorsa sizde belki bir idrar yolu enfeksiyonu olabilir bir sağlık ocağına gidip kan idrar testine baktirirn iaterseniz
GulcanDongel Mavi34 doktoruma söyleyeceğim yarın, bugün geçti ama ağrımıyo, sanırım bebeğim büyüyor. 😊
DusunceBulutu GulcanDongel ben de 11+2 oldum dediğin gibi kasık ağrım yoğunlaştı ve böbreklerim ağrıyo.sık sık su içmeye çalışıyorum. p. tesi randevu o zamana kadar içim içimi yicek tabi. inşallah iyilerdir
GulcanDongel DusunceBulutu böbrek ağrısına tek değilmişim, yarın doktoruma soracağım, size de söylerim içiniz rahatlamasi için ❤️ Rabbime emanet yavrularımız. İçini ferah tut canım, bugün ağrımıyo çok şükür. Yeni yapıldı idrar tahlili, olacağını sanmıyorum.
DusunceBulutu GulcanDongel evet arada oluyor benim de. ben enfeksiyon için antibiyotik kullandım yine olacağını sanmam çünkü belirti yok. herhalde vücut çok su istiyor ona bağlıyorum. kasık ağrısından korkuyorum sağolun inşallah doktor da iyi şeyler söyler de içimiz rahatlar haberdar edersiniz 🙏🏻❤️ Allaha emanetler 🙏🏻
Momy11 GulcanDongel 11+5 im gebeligimi ogrendigimden beri hergun oluyor canim benim hergun agri ama doktor normal dedi bebek buyuyor dedi insallah birgün bitecek 😌
GulcanDongel Momy11 kasık ağrım olmuyordu benim, iki gündür başlayınca korktum açıkçası, bugün biraz daha iyiyim 😍🥰 inşallah bitecek çocuğumun sağlığı yerinde olsun yeter.
GulcanDongel DusunceBulutu bende fazla su içemiyorum nedense, kesin ondan ağrıyor. 2 sene önce böbrek taşı ameliyatı olmuştum, tekrarladı mı diye insan korkuyor açıkçası.. Aynen canım, haberdar edeceğim seni inşallah.
DusunceBulutu GulcanDongel yok tekrarlamamıştır bence az su içmekten oluyordur. ben içmeyi unutuyorum günde 1 1 buçuk litre az geliyor vücuda. Su içince geçiyor ağrı zaten. elimizde şişeyle dolanıcaz artık napalm 🙈
DusunceBulutu GulcanDongel mide bulantısı var sanırım inşallah bu aydan sonra geçer 🙁 doktora gittiniz mi ne dedi
vitruvius Ben de 11+1 im bugün. Bende de kasık ve bel ağrısı vardı dün bugün daha iyiyim. İnsan bi stres oluyor haklısınız. İnşallah iyidir bebişlerimiz. Benim göğüs şişkinliği gibi belirtilerim de yok denecek kadar azaldı. Sizde de böyle olan var m?
DusunceBulutu vitruvius 11+3 olduk evet bu hafta göğüsler küçüldü hassasiyeti gitti gibi. kasık ağrım falan da geçti. bir anda belirtiler geçince korktum inşallah bir şey yoktur
GulcanDongel DusunceBulutu gittim çok şükür hersey yolunda bebeğim büyümüş 🥰 eli ayağı ense kalınlığı hersey normaldi çok şükür, kanama alanı da gitmiş Bi sorun yok çok şükür 🥰