IaybukeeI Kızlar aranızda 4 haftasında mide bulantısı başlayan var mı ? Özellikle yemek yedikten sonra. Normalde 6 haftada başlıyo yavaş yavaş diye biliyorum ama biraz erken değilmi her hangi bir sıkıntı varmıdır acaba. 😏
Meless IaybukeeI herkesin vücudu farklı canım seninki erken başlamış olabilir. 12.haftaya kadar maalesef ki çaresi yok. İlaçlar hafifletiyor az da olsa. Ben 14.haftama kadar doğru düzgün beslenemedim bile. Çok şükür her şey yoluna girdi şu an. Geçecek inşallah sabret…
Hamileanne0 Prilam diye bi ilaç var canm doktoruna söyle snaa uygun görürse onu kullan bebege hiç bir zararı yok 18 haftalik olduk biz hala kullaniyorum senim bulantilarin biraz erken baslamis
IaybukeeI Hamileanne0 Daha doktora gitmedim canım 6 ’cı haftanın ortalarında gitmeyi düşünüyorum testlen ogrendim hamile oldugumuda 2′ci gebeliğim olduğu için beklemeyi tercih ediyorum bilmiyorum ne kadar dogru ama 😐
IaybukeeI Meless Benim 2 gebeligim aslında ilkinde boyle seyler yasamamıştım 6 haftada sadece burun tıkanıklığı ve kokuya karsı bi duyarlılığım vardı. 8ci haftada kalbi durmuştu kurtaj olmuştum.
IaybukeeI Senayyalcin Herhangi bir sakıncası olmaz degilmi canım daha cok yeni olduğu için soruyorum 🙂
Senayyalcin IaybukeeI Merak etmeyin olmaz 39.haftam ve hala kullanıyorum bitkisel bir mide bulantısı ilacı gece yatmadan iki tane alsanız yeter 😊