Nefesisra Şuan normalde bebeğim 650 gr olması gerekiyormuş ama 490 gr nasıl kilo aldırabilirim bebeğim doktor zayıf dedi
mavipinokyo Kaç haftaliksiniz ? Ceviz muz ve yumurta kilo aldiriyor düzenli yiyin bence hem önemli olan sağlığı 🤗🌸
[silindi] Nefesisra portakal suyu seftali suyu dogal ama kendi yaptigin muz kasar peynir tosuncuk getirirsin dunyaya eminim
ipekeylul Nefesisra muz,kasar peynir, süt yogurt,badem,ceviz,portakal, ispanak,pirasa,bulgur,mercimek, vitaminli olan hersey aldirir yeterki beslenmenize özen gösterin🧚♀️
Dyg61 Nefesisra bende 23deyim 500 gr dedi bugün zayıf olduğunu soylemedı sizin ultrasonda kaç haftalık çıkıyor
Nefesisra Dyg61 23 + 2 490 gr zayıf dedi iyi beslenmen lazım dedi oruç tutuyordum şimdi 2 tutup 1 gün tutmuyorum
Cigdm Nefesisra canım kan ilacımı d3 vitamini , decavit verdimi onu magnezyum unu aksatmandan kullan yemenede dikkat et meyvenide ye arkadaşların dedikleri kaşar muz et balık süt bunlarda kilo yapar ama vitaminlerini de kesinlikle aksatma
Mucizepamugum Nefesisra kaynamis yumurta muz dediler ben yumurtali bisey yiyince istifra ediyorum hemen zorla yiyodum doktorda yumurta yeme muz ye dedi hergun 2gunde 1 tane dedi bende oyle yapiyorum 😊
Mucizepamugum Nefesisra Allah kabul etsin bende 2 gun tuttum oruc tutarken bisey yok yemek yedikten sonra artik kendimden geçtim bayginlik gecirir gibi oldum masallah size 🤲☺
teachervera Nefesisra canım zaten hamileler oruçtan muaf. Senden beslenen bir can taşıyorsun. Bence orucu sonradan da tutarsın önemli olan onun sağlığı. Ben 23+0 da 575 gram dedi perinatoloji doktoru. Sen iyi beslenirsen o azıcık ara kapanır
kardelenoez01 Nefesisra bulgur,muz,yoğurt,kuru bakliyat nohut özellikle ve sebze tuket bacım ben gecenin bir vakti kalkıp nohutlu domatesli bulgur pilavı yapardım yanında da yogurt yerdim sonra yatmadan bir tane muz ve iki tane meyveli yoğurt yer uyurdum oglum 4410 dogdu 😊 ve ne kırmızı et yedim ne de balık bide yeseydim 5-6 kilo dogardi herhalde 😂
Nefesisra kardelenoez01 benimde sıkımtım o krımızı et balık sevmiyorum ama dediğini yapacağım gece kalkıp bulgur yemek gibi 😊👍