ilknurbkeskin1 Arkadaşlar saçıma omre yaptırmayı düşünüyorum 24 haftalık hamileyim boyatan var mı aranızda? Fikirleriniz nedir? Doktor randevuma daha var size de sorayım dedim
Deletedmom23234 ilknurbkeskin1 20 haftalık hamileyim doktoruma sordum boyayabilirsin tabi ki dedi bugün de saçımı boyadım bir sıkıntı yok şuanlık 🤗
Aysunduruu ilknurbkeskin1 bende boyattim dr izin verdiydi o şekilde yani diplere yaptirmadim ben yine ama hatta şuan rengi yine istediğim gibi olmadı bi cila yaptirsammj diye düşünüyorum bir yandan da sacda artık yıpranır diye de düşünüyorum yaa cila saçı yıpratır mi sizce
Ates21 ilknurbkeskin1 Bende 26 haftalık saçlarım sarı dipler geldi bende boyatmyi düşünüyorum ama.korkuyorum da zararlı olur diye diplere açıcı uygulanacak kararsızım bilmiyorum 🤷
Deletedmom23234 ilknurbkeskin1 Komple siyah boyaa 🤭 bı ara kuaförde gelinlere makyaj yapıyordum oradan kaptım bu işleri 😅
ilknurbkeskin1 Aysunduruu zannetmiyorum ben çok kez yapardım hamilelikten önce çok uzun bi işlem değil zaten ama sık sık yaptırma
buglem-kerem Ates21 ben kuaförüm açıcı diplere çok zararlı hele hamileyken naçizane fikrim yaptırmamanız normalde bile çok tahriş edebiliyor.düz boyada yüksek oksidan ve açıcı olmadığı İçin daha iyi 😌
TubaEla ilknurbkeskin1 Benim doktorumda boyatabilirsin dedi ama dipten boyamak zarar verir mi bilmiyorum ben hep kendim boyuyordum dipten yine boyasam mı ombremi yaptırsam arada kaldım😕
buglem-kerem TubaEla bende ombre yaptım diplere hiç gelmeden cila geçmem gerektiği için de düşük oksidanlı boya geçtim fazla bekletmedim çok şükür hiçbir sıkıntı olmadı
mucizemm_3 ilknurbkeskin1 bende Ombre istiyordum doktor kesinlikle boyatma dedi çok zararlı dedi sadece organik boyayla boyayabilirsin dedi diplere uygulanmayacak f dedim ama kabul etmedi doğumdan sonraya bıraktım
ilknurbkeskin1 Beyazlar artık uzadı insan kendini de böyle kötü hissediyor 😂 internette falan okudum hep 4.aydan sonra boyatılabilir diyo keşke böyle net bir bilgi olsa ☺️