Melisahsendursun Kizlar sizce mobilyali sallanan buyuyen besikmi Yoksa park yatak mi tavsiyelrinizi almak istiyorum
Dilansncr Melisahsendursun park yataklar daha kullanisli oluyormus ama gorunusleride benim hosuma gitmiyor gbi bilmemiyorum bnde ne alsam 🙄
1987gokce Melisahsendursun büyüyen besikleri pek tavsiye etmiyorlar canım. Ben ikeadan ahşap beşik aldım..ilk başta büyüyen düşündüm ama çok kaba ve beşik kısmı ayarlanmadigi için (aşağı yukarı ) vazgeçtim.
Abdbahar Melisahsendursun ben bambu mobilya aldım çok şık ve çok kullanışlı park yatak çok basit duruyor ya 🤔
Hira Melisahsendursun ben park yatağın görünüşünü hiç sevemedim 🤔😪 bebekonfor.com’da tekerlekli hemde sallanabilen karyoladan alcam 0-5 yaşına kadar uygunmuş hemde yer kaplamıyor
Yusufveannesi Dilansncr 1987gokce Bnde ahşap aldım çok da memnunum yatak odama götürüyorım oturma odasın da oturuyorum beşiği oraya alıyorım çok kullanışlı bnce
Sevde123 Bende ilk başlarda kullanım açısından park yatak düşünüyordum ama çadır gibi o yuzden pek sevemedim. Büyüyen beşiğin buyumeyenleri var altında sadece iki çekmecesi var sallanabilir dün aldık bizde 4 5 yaşına kadar kullanıma uygun ön korkuluğu da isteğe göre indirebiliyorsunuz çok içime sinerek aldm😊
selen8sefam Biz odasına montessori kendi odamıza büyüyen beşik düşündük park yatak alacaktım vazgeçtim çok basit durduğu için
Guzelyuvam ben funna baby nin sepet beşiğini aldım, 4 aya kadar durabilicek içinde ondan sonra park yatağına geçiricem kısmetse.
EmreBusra İlk önce park yatağını düşündüm, fiyatı yüksek olanlar iyisi dahi olsa emanet gibi, büyüyen beşik de almadım tavsiye etmediler. Pierre cardin den beşik aldık, daha bugün monte edildi orta boyutlu 4-5 yaşına kadar kullanılabilir. Bir tarafı asansörlü bebeği rahatça yatırıp kaldırabilmek için. Alt tarafında iki tane çekmecesi var gayet kullanışlı bişeye benziyor ☺️ Tavsiye ederim 👍🏻
Melikesiiiiii ben kendim istediğim ölçüde yaptırdım altına da yavru yataklı şuanlık çok kullanışlı görünüyor
brglazgn Ben büyüyen beşik aldım canım uzun bi süre kullanacağım için bana çok daha kullanışlı geldi ona ait bi oda yapana kadar kullanacağım. Şuan benim aldığım gayet iyi sallanabilir özellikli büyüyor uzun süre kullanım için de iyi. Park yatakların görünüşleri hiç hoşuma gitmedi o yüzden büyüyen beşik tercih ettim 🤗
Melisahsendursun Boyle sagda solda konusurken duyuyordum mobilya besikler ilerde sallandikca ses cikartiyormus kullanışlı değil falan diyolardi hep