Slncck Beşik alacağım kararsız kaldım kafama yatan anne yanı park yatak hem kullanışlı hem taşınabilir olduğu için eşimin işi geri bi yıl sonra tayinciyiz ve uzun süre kullanışlı olsun istiyorum sizin tercihiniz ne oldu bu konuda neye dikkat ettiniz ?
BhrDnmz Slncck acikcasi milyon tane sekle baktim hepsiyle konustum yazistim fiyat kullanim tasima kac yasina kadar kullanimina hepsine dikkat ettim arastirdim. En son anne yani almaya karar verdim bu ahsap olanlardan degil bizde tayinciyiz o yuzden bu kumas olanlardan aldim. Gerekirse bi yastan sonra o ahsaplardan alirim diye
BuBenimOykum Slncck Yoykonun park yatağı anne yanı da oluyor. Geniş kullanımı çok kolay hafif ve oldukça sağlam inceleyin isterseniz ben çok memnunum
merveklyc Slncck Park beşik heryere gidiyor çantasıyla,katlanıp evin içinde de rahatça oraya buraya çekilir,düşme riski falan da pek yok o park beşik tercih ettim🙂
Mdnyldz Slncck bende Park Beşik tercih ettim bebeğim için gayet güzel ve konforlu görünüyor. Hem çok portatif hem uzun sureli kullanıma uygun.
Esra_42gunindi Ben park yatak aldım bi süre sonra genelde bebekler yatakta yatmayı bırakıyor en azından çevremdekiler de öyle hem az yer kaplıyor hemde taşınabilme özelliği için park yatak aldım 😊
agustosannesi1 Ben joie kubbie sleep park yatağını aldım. Diğer park yataklara göre daha kibar ama biraz küçük.