Senay1 Kızlar kepek tam tahılı yiyemiyorum ne zaman yesem kusuyorum içim almıyor bebekde istemiyor çok dendim yemeği ama hep kusuyorum beyaz ekmek yiyorum o yüzden sizce ne yemeliyim siz napıyorsunuz nelerle besleniyorsunuz
NesssE Senay1 ciya tohumlu ekmek yiyorum yağı diğerlerine göre daha iyi Carrefour da migrosta satılıyo
Birsen2906 Senay1 gayette yiyorum pidede yiyorum 😅 hurmayi 1 2tane yiyenler var ben sofraya ne kadar koyuyosam dibini alıyorum yani 🤣
Pamugunannesi1 Senay1 İlk başta dikkat etmeye çalıştım baktım olmuyor normal ekmekten devam ettim Ya da köy ekmeği tahıllı tipli ekmek yiyorum o beyaz ekmekten daha hafif güzel gidiyor can boğazdan geliyor 🤣
Adaaa34 Senay1 Canım bemde senin giboydim ama bıraktım.Başta azalttım şimdi sabah kahvaltısında 2 dilim o kadar.Yemek ye sıkıntı yok ama ekmek yeme yada tahıllıya alışmaya çalış
Happybaby53 Birsen2906 Bende hergün yiyyorum 🤣 hatta herşeyi yiyyorum, Hamburger, Pizza, Lahmacun oh maşallah ama tabiki abartmıyorum Ayda 1 kere yiyyorum.
Birsen2906 Pamugunannesi1 kilomusait valla allah ne verdiyse gömülmesi taraftarıyım çilek yemeyenler var kilo kilo götürüyorum 🤣🤣
eylulumm Hic bisey yapmiyorum cok seviyorum ve yiyorum bugun yarim pide yedim okadar seviyorum bnde nasil birakicam bilmiyorum
Mom040 Normalde uno tam buğday tava ekmeğinden 1 dilim yerdim, hamilelikte 2 dilime çıkarttım. Tost makinesinde iyice kızartıp öyle yiyorum ben, daha lezzetli geliyor.
Senay1 Adaaa34 22+3 hafta olmuyor sürekli kusturuyro eşimde kızıyor mecbur bunu yiyorum ev sahibi ekmeği denedim çok hata kusa kusa yemeye çalıştım olmadı
Selcan- Beyaz ekmek sekerimi cok yukseltyor 1 saatlik tokluk sekerim 138 ckti en fazla doktorum 120-110 lara dusur dedi.seker yuksekligi bebegin ciger gelisimini olumsuz etkiliyormus o yuzden kuvozde kalir bebegn kafayi yersin bu karisik donemde dedi . Dikkat edyorm ama esmer ekmekte yanik kokusu alyorm beyaz ekmegide cok yiyorm ne olacak blmyorm 😔 azaltmakta fayda var umarim basarabilirz
Elif3406 Senay1 canım ben 1 aydır ekmek tüketmiyorum onun yerine yumurta yiyorum gayet tok tutuyor. Normalde de öğlen ve akşamları ekmek yemezdim zaten. Ama hamilelikte biraz ekmeğe düştüm gibi oldu kilo da alınca tamamen bıraktım. Şu an da sadece çok özleyince yiyorum. İsteyince oluyor yani başta zorlasa da
Pamugunannesi1 Birsen2906 Anam çilek varya çilek aşığıyım erikler tamamen çıksa ondan çuval çuval yiycem manyak oluyorum Ya sabırsızım olsa da yesek modundayım 🤣
beybikos Senay1 ben de sevmiyorum tam tahıllı ekmek ama mecburen yiyorum. Minimum kilo ile tamamlamam lazım süreci, bel fıtığım var çünkü.