Kizlar herkese hayirli geceler dogum yapali bugun tam 8 gun oldu hala şaka gibi geliyor sanki hic dogmayacak gibiydi neyse uzatmayim doğum hikayemi anlatmadan Allahim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin diyip sadece tavsiye vermek istedim.
İlk olarak valize o kadar çok şey koymuşum ki çünkü garantici bi insanım ama sadece pijama yazma ve terlik kullandım bi de bebegimin kıyafetleriyle bezi o kadar sabah ta hastaneden pijamalarla çıktım normal kıyafetlerimi giymekle uğraşmadan direk evime gitmek istedim.Ilk günler sütüm bebeği doyuracak kadar çok olmadı annelerinizi dinleyip mama verin ben sanki çok bilinçli anne olmak iyiymiş gibi itiraz ettim yazık çocuk ağlamaktan helak oldu😅 4.günün sonunda sürüm gayet güzel bi şekilde çoğaldı.
Süt sağma makinesi göğüs pedi gümüş kapak emzirme olayında kurtaricilarim oldu.Gogsum hiç yara olmadı Allah gümüş kapağı bulandan razı olsun😂
Bebek bezidir ıslak mendildir normal standart şeyler aldım sleepy ve herhangi bi ıslak mendil henüz sorun yaşamadık 2.pakete bile geçtik poposu yara olmadı şükür.
Bu arada en büyük tavsiyem kızlar yok eşimle bebeğimize alisicaz biz kimseden yardım istemeyiz bla bla yapmayın o kadar çok halsiz uykulu ve bitkin oluyosunuz ki yanınızda sevdiğiniz birinin size yardımcı olması büyük bi nimet yemeğiniz çamaşırınız bebek bakımı vs olsun çok ihtiyaç oluyor bence bu lohusaligi depresyonsuz atlatmak için en önemli etken yanınızda birini çağırın ve bol bol uyuyun herkese güzel hamilelikler güzel doğumlar diliyorum 🙏🍀