[silindi] hiraselesra valla supriz olursa sasirma kiz bekliyor olabilir seni cnm baska ultrsn varmi acaba
hiraselesra [silindi] benimkini küçük oldugu icinmi anlamadin veyada senin ultrasona mi benziyir tatlım benim bebis dikkatli bakarasan ayagini kendine çekmişti
[silindi] hiraselesra kucuk deil aslinda 16 haftalimis ama kese kiz kemik yapisi kiz ondn bide kendini toplamis
hiraselesra [silindi] o son attigim kuzenimin dedin ya hani kesesi yapisi kiza benziyor ama erkek diye o kuzenimin
[silindi] hiraselesra aynen kuzum elleri ayaklari duzgun olsunda farketmez insan merak ediyor ama bazen
[silindi] Merve12345 bacak arasi bos ama kucuk oldugunda tam gormuyorum kese yapisi erkege benzio yoksa bos bacak arasi 11 12 haftalik falan heralde
hiraselesra [silindi] kucuk ultrason attim ya sana tatlim o benim en son kesesi ve yapisi kiza benziyor erkek dedin ya oda kuzenimin tatlim ben en son hastaneye gittigimde bebegim 11 haftalikti birdahada gitmedim bugun 16 haftama girdim 28 nisanda gidicem tekrardan doktorum kesin cinsiyetini soyleyecek anladinmi guzelim
[silindi] hiraselesra tam netlesti simdi bak ozmn erken demis doktoe kucukmus hemen soyke ogrenince devlet sirri oldu bu kiz 🤣
Merve12345 [silindi] hayır 13/6 idi o zaman hatta bacak arasında pipisini ben bile görmüştüm ultrason da doktor da erkek dedi ama bakalım kısmet 😊🙏
[silindi] Merve12345 erkek dedim bende ama orda net cikmasmis zaten kese kemik yapisina gore soyledim erkek diye bacak arasina bakarak deil kuzum
Min_demirkol Detaylı ultrasyonu beklemek en mantıklısı sanırım, bi erkek dediler bi kız dediler kafamı allak bullak oldu 😂