Lezginka Böyle bir şey duydum kızlar, çok mantıklı gelmedi ancak burada da okudum. Doğru mu cidden? Diyelim ki son ayıma kadar özele gittim, doğuma da devlete gitmek istiyorum. Olmuyor mu? Anlayamadım.
058elf Lezginka yok canım öyle şey olur mu ben 36 haftalıkken gittim daha öncesinde hiç gitmemiştm kimliği verdim sıra aldım aynı gün içinde
meraklianne1 Lezginka bence saçmalık olur düşünsene suyun geldi devlete gittin seni kabul etmeyecek mi 🥶🥶 bence alırlar yani
Saziyersin Lezginka 3 kontrol gitmen gerekiyor yoksa normal doğum ise acilde alırlar heralde gene onu tam bilmiyorum haricinde kontrole gidip kaydınızin olması gerekiyor
Fatma_d Lezginka mutlaka düşünmüşsünüzdür ama öyle bir şart olmasa da bence kontrole devlete gidin. En azından dosyanız olsun, tanısınlar. ben doğuruyorum diye soluğu devlet hastanesinde almayacaksınızdır zaten, benimki de laf.
Saziyersin meraklianne1 saçmalık değil ki soyle düşünün sizin bütün bilgileriniz verileriniz doktorunuz da size dair hiç bir bilgisi yok nasil son dk ozel e gidince doguma almıyorlar ise devlete aynısını yapıyor olabilir 3 defa en az gidilip kayıt oluşturulması gerekiyor ki belli tahlilerinongorup yaptırsın diye
meraklianne1 Saziyersin bilemem bence çelişkili çünkü doğumum geldi param yok o sıra mesela özele gidemiyorum eee napcam evde mi doğurcam ben😳😳
Maria9 Öyle bir şey yok kaç tane akrabam tanıdığım kontrollere özele gitti Doğuma devlete gittiler ve daha öncesinde devlete kontrole falan da gitmediler. Bir kez dahi. Devlet hastanesinin kabul etmeme gibi bir durumu söz konusu dahi olamaz özel hastanelerde doktorlar asıl bir kaç kez takip etmedikleri gebelikleri kabul etmiyorlar oda risk almamak adına. Devlet hastanesinin böyle bir ayırdım gözetmesi söz konusu dahi olamaz. Zaten doğum icin gittiğinizde hangi doktor nöbetçiyse o geliyor. Şu gelsin deme şansınız da olmuyor. 🙏
Saziyersin Lilasever hayir en az 3 defa gidilmesi gerekiyor kayıt oluşturulması için bir arkadaşım devlete geçiş yapti doktoru da en az 3 defa gelmesi gerektiğini söylemiş ona bende devlete gidiyorum diğer gelen hamilelere ozele gidenler iki ayda bir kontrol e geliyorlar doğumu devlette yapabilmesi için hersey dogru orantılı mantıklı olanda bu zaten
Seferiyehatun Lezginka canım öyle şey olması mumkunmu? Devlet bu tabiki bakacak hem o hastaneye yakınsın ve gitdin bakacak tabi bütün hastaneler bakıyor gece kadin doğum nobetcileri oluyor ki acil doğum gelirse diye.
Goknur1410 Lezginka ankarada öyle takipin nerede yaptiyorsan oraya gitt diyorlar ben ilk hamileliğimde başka hastaneye gittiyordum büyük doguma dosya açtırdım 2 defada acilden dosya açtırdım rahat kabul edilir bu hamileliğimde iki özel iki büyük doğum yerinde dosyam var ve şehir hastanesine gittiyorum geçen doktur sordu takipin burada mi yaptiyorsun die bende evet dedim baktı evet devamlı buraya geliyor musun dedi başka yerlerde nasıl bilmiyorum
Elftrn1713 Lezginka takipli hastası olmadığın için testlerini bilmiyorlar. Doğum esnasında gelişecek bir durum olsa senin hakkında her hangi Bilgi yok o yüzden kabul etmiyorlar. Tabi doğum başladıysa mecbur alıyorlar ama bende kabul etmiyorlar diye biliyorum. Mesela ben aylık takip için özele gidiyorum. Ara ara da çam şakura hastanesine gidiyorum. Çam sakurada doğum yapmak için bu şekilde bir yol tercih ettim.
BurcuLice Lezginka ben 38. Haftama devlete randevu aldım doğumu devlette yapıcam pandemiden dolayı randevu bulmak zor kontrolleri özelde yaptırdım bu zamana kadar
Kubra5734 Lezginka cnm malesef bazi sehirlerde bazi hastanelerde oluyor bu durum ben ozele giderken ayni zamanda tahlillerkmi ysptirmak icin her ihtimale karsi devlettende her ay kontrol aldim devlettede tskipliyim son ayda gittigin zaman ya seninle cok fazla ilgilenilmiyor yada doktor bu zamana kadar bana ilk kez gelmissin ben bakamam diyor