Ays0 Hsynftm normal tabii ki her insanda farklı oluyor zaten genelde 20.haftadan sonra birden çıkıyor diyorlar. Benim aşırı erken çıktı ve jet hızıyla da büyüyor şimdiden zorlanıyorum bence sevinmelisin 😂
Mmerrvee Hsynftm normal meraklanma o haftalarda benim de hiç yoktu.21. Haftadan sonra çıkmaya başladı.27. Haftadayım şuan ve hızlı bir büyüme var karnımda
Pemberuyam_ Hsynftm Normal tabiki henüz bebiş buyumemistir çünkü, Benim ikinci hamileliğim 20 haftadan sonra hafif çıkmaya başlamıştı mesela. Çoğunluk 20 den sonra belli olmaya başlar, Ekstrem kilo fln alınmazsa tabi.
Naz_01 Hsynftm normal tabi canım ilk hamilelikte 22den sonra çıkmaya başlıyormuş genelde.ben 26ya gireceğim bu bir kaç gündür göbeğim çıkmaya başladı
Ays0 Hsynftm evet ilk gebeliğim ve zayıf sayılacak bir kilo ile başladım 53düm normalde göbeğim de yoktu birden balon gibi sistim şuan 22 haftalık ama 30 var gibi duruyorum. Senin gibi göbeği çıkmayan çoğu arkadaşımın da 20de birden belirginleşti hiç endişe etme bazı kişilerin karın boşluğu geniş bazısının dar olurmuş
Mom2525 Hsynftm iç karın meselesi canım benimki 17+6 ama 6 aylık hamile olan arkadaşımla hemen hemen aynı karinlarimiz üzülme normaldir kuzenimin de 7. Aydan sonra anlaşılıyordu hamile oldugu
Asil_Egem Hsynftm sıkma canını ben 22 haftalığım daha yeni belli oluyor anlaşılıyor benimde ilk hamileliğim ben de çok takıyordum🥰🥰
eemek İlk aylarda kilo almadıysan ve iç karnın genişse 20. Haftaya kadar çıkmayabiliyor ya da yemeği fazla kaçırmışsın kadar oluyor 😀 Herkeste farklı yazılanlar gibi. Ben de 20+2 deyim yeni yeni çıkıyor. 🤰🏼
ozlmakdmr 18+5 haftalık hamileyim 58 kiloyla hamile kaldım 2 kilo aldım hala karnım yok hala pantalonlarımın içine girebiliyorum 😂 doktoruma sordum göbeğim çıkmadı diye olanı yeterli dedi ama olanda yok 😂😂😂