aysenunur Havva_Halil uff benimde sabah kalktığımda oluyo iki parmak sadece şişip uyuşuyo ve çok acıyoda
Ecrinveannesi78 Havva_Halil 3 4 gündür bende aynı ağrıyı çekiyorum. Sol elimi resmen kapatamıyorum eklem ağrısı gibi ağrılarım var ve tabiki şişlik var. ama sadece sol elimde. Anlam veremediğim bi şekilde Bi anda olmaya başladı ve nasıl geçirvem bu ağrıları hiç Bi fikrim yok çok zor 🤔
Esra_42gunindi Havva_Halil benimde öyle canım sol elimin üç parmağı sürekli uyuşur uykumdan uyandırır arasıra magnezyum eksiliğinden oluyormuş tabi ödemin etkisi var bol su tüketmek lazım
Havva_Halil Ecrinveannesi78 aynen valla çok zor doktora soracağım yarın bakalım ne diyecek olmazsa doktora gitsem de olur Allahım şifa versin inşallah hepimize
Gizemooo Kızlar selam benim de 27+5 hareketlerde azalma oldu bende doktora gitsem mi diye düşünmüyor değilim yorumlarınızı okudum hepimiz birbirimize hafta olarak yakınız acaba normal mi😕
Cigdm Havva_Halil uyanınca oluyorsa yada uyurken uzaninca yatış pozisyonun yanlış tır yastık falan kullan kan akışını engelliye çek şekilde yatıyorsun dur bende çok fazla olurdu doktora gittim yatarken yastik kullaniyorum yoksa kolumu altıma alıyorum sanırım
Havva_Halil Cigdm yastığı nasıl nereye yani koyuyorsun evet ben kolumu yastıgınn atlına alarak uyuyorum yatış şeklim bazen sağ bazen sol degişşyor ☹️
Cigdm Havva_Halil kolumu elimi biseyin altında kalmayacak şekilde yan yatıyorum yan yatarken ama kolumun üstüne düşmemek için yastıkta destek alıyorum
Birhamileningunlugu Ayni sorum benim 2 elimde de var ozellikle sabah uyaninca cok oluyor ve el bileklerimde cok agriyor cozumu ne bilmiyorum bi dahaki kontrolde sorcam bi doktora
Havva_Halil Birhamileningunlugu aynen bende yarın msj Atacam ya geçmiyor Allahım şifa versin inşallah hepimize
kmslksrr Havva_Halil Karpal Tünel Sendromu deniliyormuş.Gebelikt oluyormuş.Vitamin eksikliğinden kaynaklanıyormuş.Doktorunuza bu şikayetinizi söyleyin vitamin değerlerinizw bakar ona göre ilaç takviyesi yapıcaktr.Bir de yatarken ağrıyan kolunuzun altına yastık koyun salıkmasına aşağıda kalmasına izin vermeyin.