dkbyk 10 haftalık gebeyim doktorum daha duymicaz kalp atışı dedi cok kucuk dedi sizdede boyle demismiydi doktorunuz ama kalbinin attigini goruyoruz ultrasonda çok sükür
Bseda dkbyk evet zaten ekranda gözüküyor doktor o haftalarda ultrason sesini açmanın bebeğe iyi olmadığını söylüyor
esra572 dkbyk neden iyi olmasın ki yani bilimsel bir açıklaması varmı. Ben her gittigimde dinliyorum doktorumda açıyor sakıncası olduğunu da hic söylemedi aksine anneyi rahatlatıyor
[silindi] nası ya 6 haftalıklen dinletilmişti bize 🥺 Affedersiniz peki sizi alttan mı karından mı muayene ettiler 😊
ekoglu34 dkbyk benim doktorum da kalp sesi dinlemenin, bebege yuksek frekansta ses gönderdiğini ve bebegi irrite edebilecegini soyledi. Hic dinlemedim daha. Dediginiz gibi kalp atimlarini izlettiriyor ultrasonda.
Mom54544 dkbyk 7 buçuk haftalık falandı duyduk çok hızlı atiyodu hala kulagimda gözümün önünde o an benim tedavi olduğu için doktorum her hafta çağırdı ilk zamanlar kan testi bin ertesi hafta kese ertesi hafta kalp duyduk çok şükür
Sedacakir dkbyk minik olduğu için zarar görmesin diye ses açmıyorlar canım merak etme bana da profesör öyle söylemişti
nazmiyeee dkbyk 12 haftama girdim bende dinlemedim hiç canım merak etme benim doktorumda dinletmeyi uygun bulmuyor bebeğe zarar olur diye ekranda görüyoruz
arden28 dkbyk ben her gittigimde dinletiyo doktorum ilk defa uydum dinlemek duymak içinizi rahatlatırsa söyleyin baştan yani insan o kalp atışı sesiyle mutlu oluyo şükür ediyo 😒
minikbirisi 6 haftalıkken vajinal ultrasonda dinletmedi banada bebeğe ısı gidiyor dedi bebeğe zarar veriyormuş sesi açınca. 1 hafta sonra karından ultrason da büyümüş artık dinleyelim dedi dinletti
Tmerve dkbyk bende 7. Haftada gitmiştim kalp atışı için doktor çok küçük ve derinde kalp sesi gelmiyor dedi ama kalp atışını görmüştük. 9 haftalık olduk yarın tekrar gideceğim bakalım 🙏
GulcanDongel Kalp atışını dinlemek doğru olmasaydı her gitmemiz de neden dinletir ki bi doktor??? 6+5 de duyduk kalp atışını, her gitmem de duyuyorum çok şükür.
edanurciftci dkbyk bebeğin kalbini duymak bebek için iyi değilmiş bana da doktor erken dedi kalbin attığını bende gördüm