Busra_kr Magnezyum için hangi hapı kullanıyorsunuz?? Ben magosit 365 mg kullanıyorum yutmakta güçlük çekiyorum ve midemi bulandırıyor 😒
Ozge20ulu Busra_kr suda eriyenlerden kullanıyorum ben doktoruna şöyle canım değiştiriyor böyle durumlarda
Busra_kr Ozge20ulu onu içebiliyormusun canım peki bulantı yapıyormu? Gebelikten öncede çok ilaç içebilen biri değildim hala öyle malesef 😕
Busra_kr Cnsemrh kullanmasak olmuyor kullansakta böyle oluyor 😬aslında günde bir doğal maden suyuyla desteklemeye çalışıyorum da
Ozge20ulu Busra_kr Çay bardağına koyup valla fondip yapıyorum tati biseye benzemiyo 🤪üstüne su içiyorum hiç bulantı yapmqdi bende Bide hergun içmiyorum ben doktorum sadece kramp olduğunda iç dedi
Busehnm Busra_kr 200 mg hap , ben hap içmekte zorlanmadigim için sıkıntım olmuyor , suda eritilenler de var doktorunuzdan onlardan isteyin hap zorluyorsa icecek gibi içersiniz 🌸
Busra_kr momsboys yok canım büyükse kalsın gerçekten gitmiyor bol su tüketmeme rağmen.Zaten bulantılarım oluyor hapta cabası oldu 🤦🏻♀️