Toramannn Arkadaşlar merhaba 14haftalık hamileyim,ense kalınlığı 2.8mm olduğunu söyledi doktor. Down sendromlu olma ihtimali yüksek mi? Kan aldılar 15gün sonra sonuçları çıkıcak dendi . Ama huzursuz oldum. Böyle durum yaşayanlar var mı acaba?
058elf Toramannn genelde 14 olmadan bakılıyo aslında normal 3 ün altındaki değer. Baktırmak için geç kalmışsn sanki canım 11-14 dense de 13+6 son sanırım
momsboys Toramannn ikili test zamanın gecmiş bebekte büyüdükce ense kalınlıgı artar bence bişey yoktur inşallah 🙏🏻
Eymenkuzusu Toramannn hic huzursuz olma icini ferah tut benimde ayni cikti ben tarama testlerini yaptirmadim ama detayliyi yaptirmistim bi sorun olsaydi orda cikardi moralini bozmaki bebegin etkilenmesin 3 e kadr normal sayılıyor.
Emregizem Toramannn canım huzursuz olmana gerek yok ki veren allah alan allah sağlıklı olsun yeterli ikili teste bazen yanılma oluyor bende yaptırdım ama işte olsa da olmasa rabbim bize öyle nasip etmiş ve bizim hediyemiz yani🤗🌺❣️Allahım evlatlarımızı sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin inşallah her isteyene de rabbim yaşatsın bu güzel duyguyu
Toramannn 058elf çok teşekkür ederim internette de öyle yazıyor araştırdım ama 2.8mm de yakın olduğu için endişe ediyorum.
Toramannn momsboys ilk hamileliğim olduğu için korkuyorum en ufak bişeyde . 2.8 mm olan değerimde sınırda sanırım.
Busemirac Toramannn bana 10. Haftamda bebeğin ensesinde kalınlık olduğunu söylemişti 3.1 ölçmüştü gittiğim doktor bir sürü ihtimal sayıp sonlandırmamız gerekebilir gebeliği perinatoloji bölümüne görün demişti 10 tane doktor gezdim perinatoloji bölümleri dahil çok şükür onun dışında başka doktor öyle bir problem görmedi o doktorun erken ölçtüğünü söylediler hepsi. 14. Haftada öyle çıkması normal bence gönlünü ferah tut sağlıkla kavuşun 🌸
Toramannn Busemirac çok teşekkür ederim 🙏🏼 Amin inşallah 🙏🏼 insanın içine kurt düşüyor ister istemez . Hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize
Kuben Toramannn Ben ikili test yaptırmadım ama dedik ki yine de ense kalınlığına burun kemiğine bakalım sadece kan vermek istemedim. 13 küsür haftadaydım 2 nin üstünde çıktı. Doktorumun tek dediği şuydu haftanız büyük böyle çıkması çok normal. Hiç önemsemedi bile. Sizin bir de 14 müş bebek de biraz ilerdeyse yüksek çıkması normal kaldı ki çok yüksek bile değil. İnşallah test de temiz çıkar 🤲🏻🥰