Denizyildizii Raaaaaa çok merak ediyorum yaa 😄 kontrolede bayramdan sonra gidicez daha çok var nasıl dayanıcam😂
Zeynepn Raaaaaa 10+4 üz. İkinci yavrum olacak allah izin verirse. Bi oğlum var allah nasip ederse kız anası olmak da olmak o duyguyu tatmak isterim. Ama burdaki teoriler çin rus takvimi hep erkek diyor bakalım nolacak🤣
Ozlmbzglu Raaaaaa cinsiyet için bizde sabırsızlarınıyoruz 11+3 te erkeğe benziyor demişti doktor ama daha çok erken dedi sonrasında 10 mayısı iple çekiyoruz şuan 😇
zynn35 Raaaaaa bizde 11.e yeni girdik 1 mayısta taramamız var bakalım belki cinsiyette tahminde bulunur inşallah meraklı ve heyecanlıyım bende baya 😍🥰
Raaaaaa Bizimde aynı benim ikinci gebeligim ama heyecan hala devam ediyor kız hissediyorum yine bakalım bayramdan sonra öğrenilecek artık 😍
Denizyildizii Raaaaaa benimde 2. Bir kızım var bu sefer de erkek hissediyorum😊 tabiki önceliğim sağlık Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin☺️
2inciannelik Zeynepn ay bana da hep öyle dediler öğrenince yazacağım size mutlaka benim de 1 oğlum var çok kız istiyorum
Tugce0133 Raaaaaa benim de ikinci gebeliğimden 12 haftalık olduk pazartesi günü randevum var bakalım cinsiyeti hakkında birşeyler öğrenebileceğiniz mi 🙈 tabi ki öncelik sağlık 🤲
2inciannelik Raaaaaa 10 haftayız bir oğlum var kız istiyorum şu zamana kadar 1 tane kız tahmini duymadım herkes erkek diyor rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. Haftaya randevum