Hilal2205 Ya kızlar hep merak etmişimdir diyelim bi perşembe veya cuma günü doğum yaptım yasak günleri kalkana kadar hastanede tutuyorlar mı yoksa doktor mu belirliyor bunu? Kafama çok takıyorum bi oğlum var onunla çok ayrı kalmak istemiyorum doğumumu yapıp hemen çıkmak istiyorum hastaneden 🤔
Dilan33 Hilal2205 benim de en korktugum konu. Bi oglum var 1 gun dayanir da daha fazlasina dayanamaz ayri kalmaya.
midekoruyucu Hilal2205 yani ben sorun olacağını düşünmüyorum, sonuçta hastaneden çıkarken elinizde kağıtlar oluyor hatta normal muayeneden gelirken bile elinizde barkod oluyor yasağın olduğu saatte o barkodu polise gösterince hastaneden geliyorum diyerek, sorun olmuyor
Aysunduruu Hilal2205 normal 24 saat kalıyor sezaryan olursa 48 saat canim yasaklarla alakası yok bunların 🙈
Baby-yase Keyfi bi şekilde evden çıkmıyorsunuz ve hastaneden çıkarken size doğum belgesi veriyorlar, problem olacağını zannetmiyorum.. elinizde olmayan sebepler sonuçta. polis, zabıta vs tanıdığınız varsa bi sorun isterseniz..
Aysunduruu Hilal2205 sonuçta sürekli bi sirkülasyon durumu var nasil tutsunlar orası hastane canim iyi olanı taburcu ederler otel mi orası 🤣🤣