Bfduam sema81 hayırlı olsun yavrunuz, Ne kadar iyi olmuş onca yıldan sonra hamd olsun. Bizimde bi akrabanın yirmi yıla yakın olmamıştı, sonra olmuştu. Dr lar ne diyordu sıkıntı olarak?
sema81 Bfduam tesekkur ederim benim adet sıkıntım vardı olmuyordum ilaç içerek oluyordum yumurtaliklarim tembeldi canım
Bfduam sema81 pco denen durum mu? Iyi hamd olsun sonuç alınmış ya, zorlu süreçler geçirmiş, atlatmışsınız şükür ki?
Bfduam seda_00 o kadar kısa sürede iyi büyümüş, ben değerlere batırmadım iki aydır kullanıyorum (tadı kötü) adetlerim, yumurtlama dönemin daha ağrılı geçiyor, buna bağlı mı/ değil mi bilemiyorum.
seda_00 Adaa8905 çok etkili bence yumurta kalitesini arttırıyor hatta bunu kullandığında çoğul gebelik de oluyor bende iki yumurta oluşmuştu ikiz olabilir dedi doktorum ama birine sperm tutunmuş
Saziyersin Bfduam rabbim herkesin kucağını doldursun en önemlisi stres lütfen şu stres ten uzak durun ve bebek konusundan uzaklaşınca dogru sonuc alacaksınız rabbimin izni ile
Bfduam sema81 ilaç tedavisi işe yaramış sevindim adınıza. Bizim tanıdığımız yakınımız yirmi yıla yakın evliydi öyle oldu, Allah’tan umut kesilmez. Ara uzadıkça insan haliyle endişeleniyor.
Aycicegim Adaa8905 bizi ancak bizim gibi olanlar bizi anlayacaği için, hep bu posttayız. Foruma girer girmez tıkladığım ilk tartışma Bebek isteyenler.. Bizlerde umarım anne oluruz ❤️
Bfduam Saziyersin ben kardeş düşüncesindeyim ve stres kesinlikle her şeyde olduğu gibi bu alanda etkili olumsuz yönde.
Bfduam Denizyildizii “Ama ne biliyim doktor sizin çocuğunuz olmaz dediğinde bile inanki hiç ümitsizliğe kapılmadım…” Buraya isnaden dedim. Acımasızca direk yüzüne söylemelerine, olacağı varsa da bu moral bozukluğu ile zaten olamaz.
greybrde Adaa8905 rabbim hayırlı vakitü bekliyordur sanada kısmet edecektir emin ol 🤲🏻 Ama psikoloji çok önemli bu denli düşünme pozitif ol rabbim gönlüne göre versin inşallah 🙏🏻