metehaninannesiii cuma günü 23 nisan olduğu için yarın 19.00 dan itibaren sokağa çıkma yasağı başlıyor bilginiz olsun
Livanur22 metehaninannesiii teşekkür ederim senden öğrenmiş oldum sağolasın duymamıştım tv ye bakmadım tlfnda çok bakınmıyorum iyi olmuş yazdığın 👍👍👍👏🏻
Ozge2805 yediekim bende bilmiyordum mesela televizyon telefon var diye 7,24 bunların başında olamıyoruz arkadaş bilgilendirdi terslemenin bir anlamı yok !
mucizemmmmmmmm metehaninannesiii mesela ben bilmiyodum sayende yasak olduğunu öğrendim onu bunun dediğine bakma
Sonfeyz metehaninannesiii iyi ki yazdiniz bizde tv yok ve habere bakmamıştık siz yazinca baktik. Teşekkürler ☺️
metehaninannesiii Minnosunannesiii işte bundan dolayı bilmeyenler için yazayım dedim yine terslenecek hareketler buluyor
metehaninannesiii Leylaalin yok canım cuma günü akşam 19.00 da başlayıp pazartesi sabah 05.00 de bitecek
Minnosunannesiii metehaninannesiii ya işte bilmiyorlar ki neye çarsınlar ama lüzumsuzzzzz şeyler canım aıkı tı yok napıyozzzz böylelerini görmüyozzz
midekoruyucu metehaninannesiii boşver bacım iyi etmişin ben de burdan öğrendim, tv var ama izlemiyoruz sonuçta boşver sen onu
Edabarakk_ metehaninannesiii iyiki söylediniz bilmiyordum ben cuma günü gidip cinsiyet öğrenecektim üzüldüm şuan
Mhr13 metehaninannesiii cuma günü değil canım yarın akşam yani perşembe günü akşam 19.00 da başlıyor. Yanlış yazmışsın sanırım yanlış bilgilendirme olmasın diye düzelteyim dedim.
metehaninannesiii Edabarakk_ yok yok gidebilirsin polislere söyleyip izin veriyolar bende cumartesi günü muayenem var izin veriyorlar yani merak etme
Zhrblt Edabarakk_ üzülme kuzum polislere söyleyip gidebilirsin gebe olduğuna dair herangi bi belgen de olsun yani ultrasondur vs nolur nolmaz 😇
HasretYildirim Edabarakk_ Hala gidebilirsiniz yasak cuma günü akşam 19.00da başlıyor. Ayrıca hastane randevunuz varsa yasaktan muafsınız. Eğer sorarlarsa randevunuzu göstermeniz yeterli olacaktır.
metehaninannesiii edanurciftci tun gün değil canım cuma günü 19.00 da başlayacak pazartesi sabah 05.00 de bitecek
Edabarakk_ tugbakaragul randevum yok aslında özel diye doktor gel istediğin saatte hemen cinsiyete bakalım dedi görememiştik geçen hafta randevu alma demişti bebeğim içerde kafasını duvarlara vuruyor sinirden 😅😅😅😅
ceyda1508 metehaninannesiii yok perşembe 19.00da başlayıp pazartesi 05.00te bitecek yasak cuma da yasak yani :)