Öncelikle buraya doğum hikayesi yazacağım aklıma gelmezdi 🤭 bir kızçem var şuan tam 5 günlük oldu bile anca fırsat buluyorum ☺️
15nisan günü azar azar ağırlarım oluyordu arada giriyordu ben pek ilgilenmedim. Sahura doğru biraz daha canımı acıtan ağrılar giriyodu ama vurup geçiyordu karın ağrısı gibi 😣 annem yanımda kalıyordu zaten bekliyorduk. Sahurdan sonra yattı herkes. Eşim uyudu benim ağrılarım daha sıklaştı ama uyandırmadım. Kendimi anlamıştım. Bu ağrılar normal değildi. Sabah saat 5ten sonra iyice ağrı girmeye başladı her sancıda pilatese oturdum. Squat yaptım karanlık odada. Eşimi uyandırmak istemedim. Daha sonra duşa girdim yarım saat ılık suda kaldım o sancıyla duşta bile elimden geldiği kadar squat yaptım. Duştan çıkıp hazırlandım eşimi uyandırdım hadi dedim bizimki geliyor. Baştan bi tereddüt etti yalancı sancı mı acaba diye dedim hayır bu farklı. Bindik arabaya gidiyoruz ama arabada daha da sıklaştım. Saat 8de hastanedeydik. 5-6 cm açılmışım bile hasteneye gidene kadar. Herkesten brova almaya başladım. Sadece 3 saat çektim hastanede. 9 cm le saat, 11 de doğumhaneye girdim 11:15te kucağıma aldım. Kendi sancımla epiduralsiz bir doğum yaptım. 5 günlük olduk bile 🥰 ağrısı sancısı çok oluyor ama kızlar normal doğum herşeye değer 🥰 bir kaç dikişim var ama oda olacak artık 🥳 Yeni anne adayları en başından kendinizi normal doğuma empoze edin Allah veriyor sabrını ♥️