Suyum geliyor doğuma gidiyorum yolda sancılanmaya başlıyorum hastaneye gittiğimde sancılarım arası baya azalmıştı doktoru gördüm koridorda direk sancı odasına göndeedi beni nst ye bağlandım . 2 dk durmadım ama açıklığına bakılrığımı hatırlamıyorum bile bir hemşire geldi epidural istermisiniz dedi ben ilk epidural deyince anlamadım sancılarımda var o ara doktorum gelsin sorarım ona bilmiyorum dedim prenses doğumdan bahsettiğini sonra zaten doktorun soruyor deyince bendede doktora sonsuz güven var acıdan aklım başımdan gitti sorgusuz sualsiz tamam olsun ozaman dedim ama kabul etmem le pişnan oldum. Eşin parayı yatırsın yapıcaz dediler ben eşimi arayıp yatırma vazgeçtim diyecektim şimdi ödedim dedi ya varya 2 dk olmadı belkide … iş işten geçti tabi hala doktordan eseryok . Nst ye daha bakılmıyor sancım var . Üstünü çıkart dediler suyum yemyeşilmiş meğerse enfeksiyonum varmış . Anestesizici geliyor epidural iğnesini yapıyor . Ben yatıyorum . Ve herşey kabus ….. bu arada hala sancı odasında sedyedeyim …