Ekksl Öncelikle yatışımın yapıldığı bayramın ilk günü sizlerden dua istemiştim eden etmeyen gören görmeyen herkesten Allah razı olsun ☺️🙏🏻 15 Haziran Cuma günü sabah 10da aniden suyum geldi ne bir sancım ne de bir açılmam vardı. Açıkçası doğum için de yaklaşık 1 hafta var diye görüyordu doktorum. Tabi aldı beni bir panik,korku,heyecan... Hemen eşime ve anneme suyumun geldiğini hastaneye gitmemiz gerektiğini söyledim, herkesin eli ayağı birbirine dolaştı tabi.😁 Çantam hazırdı ama son alacaklarımı da yanıma aldıktan sonra hastaneye ulastık. Maalesef ki bayram oldugu için kendi doktorum yoktu bu yüzden nöbetcı doktor ilgilendi. Açılmam henüz 1cm di 😔 nst ye bagladıklarında sancım falan da çıkmayınca mecburen suni sancı verildi. Suni sancı verildiğinde bebeğimin kalp atışı düşünce hemen sancıyı durdurdular ve bır sure sonra tekrar denediler. Eger tekrardan bebeğim tepki verseydi sezaryene alınacaktım ama her sey normal gidince başladı benim normal doğum hikayem ☺️ Açılmam 1cm oldugu için süreç biraz uzun sürecekti. Sancılarım artık iyice dayanılmaza yaklastıkca açılmam sadece 4 cm olmustu. Ve ben artık dayanamayacagımı doktoru cagırıp sezaryen olmak istediğimi söyledim ama doktorum her seyin normal ilerledigini dayanmamı sabretmemi söyledi. Saat aksam 7 ydi. Açılmam 4 cm iken aradan gecen 15dakikada açılmam aniden 8 oldu 😱 Ve ben onca sancı cekmişken ve bu kadar açılma olmusken normal dogum kararıma geri döndüm 😁 Saat 8bucukta benı doğumhaneye aldılar ve yaklaşık 10 dakika sonra kızımın sesini duydum. O an her seyin tüm acıların unutuldugu an inanın ki... Kızım ağlarken yanagını yanagıma degdirdiklerinde aglamasını kesti ve tarifsiz bir histi o an 😍 Kızımı hemşireler kontrol ve temızlık ıcın götürdü Sonra dikişlerim atıldı derken kendimi odada buldum ve arkamdan da kızım 😍😍 Şimdi 6 günlüğüz. Bizim kız gece kuşu oldu. Gündüz uyuyor gece bize nöbet tutturuyor ama tüm yorgunluga da değiyor. Normal doğumdan çok korkardım ama sunu söylemeliyim ki yepyeni bir can dünyaya getiriyorsun ve hiçbir sey kolay degıl hayatta. Yavrunuzu kucagınıza aldıgınız an hepsi unutuluyor. Bu arada açılmamın aniden hızlanmasını da ahududu yapragı cayına baglıyorum. Doktorum son haftaya yaklastıgımızda onu önermişti. Denemek isteyenlerin arastırmasını tavsiye ederim. Herkese de hayırlı dogumlar dilerim 🙏🏻 Saglıcakla alın yavrunuzu kucagınıza inşallah ☺️
Zeytininpeyniri Ekksl allahım sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah çok güzel bi hikaye olmuş ☺ ahududu yaprağı çayını kaç bardak içtiniz acaba bende 39 haftamdayım deneme istiyorum 😊
Deletedmom_879 Ekksl Allah analı babalı büyütsün cnım. Ahududu yaprağı çayını kaçıncı haftada basladin içmeye
Mavisonsuzluk Ekksl maşallah allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah🌸 dikişiniz oldu mu olduysa ne hissettiniz🤗
Ekksl Mavisonsuzluk Amin cnm oldu evet dikiş var. Dogumdan sonra pek hissetmıyırsun bıle diyebılirim.
1PrensAnnesiii Ekksl Allah analı babalı büyütsün inşallah canım ahududu çayını nerden bulup aldın acaba
HifaSultan Ekksl Rabbim sizlere bağışlasın uzun ömürler versin inşallah 😍😍😍 darısı da tüm hamilelerin başına olsun🤲🏻