Babiessss 26 haftalık hamileyim. Dişlerimi fırçalarken sanki bir yerim yarılmış gibi şakır şakır kan geliyor. Midem bulanıyor artık diş fırçalamaktan :( ve bir saat kanı durmuyor. Elimde peçeteyle geziyorum. Böyle olan var mı ve çözümü varmı 😕
eCeCik Babiessss sensodyne markasının ekstra ekstra yumuşak diş fırçası var pamuk gibi onu tavsiye ederim
Hatice44 Babiessss bende öyleyim 🤷🏼♀️ 28 haftadayım ama doğuştan beri problemli benim diş erlerin alışık olduğum için kana tuhaf gelmiyor herhalde 😀😂ay ne kadar iğrencim ııığğhh
Babiessss Hatice44 benimde kanardı önceden ama bu normal bi kanama değilki 😂 sanki parmağım kopmuş ta kanı durmuyo gibi 🤦🏻♀️
BarBeyzazer Off sormayın 23+3 ikizlere hamileyim bende son bi kaç aydır diş fırçalamak zulüm çok kanıyor 😖
BarBeyzazer Babiessss misvak hiç kullanmadım fırçamda sert değil yumuşakta davranıyorum yavaş fırçalıyorum dikkat ettiğim halde oluyor ne yapmak lazım bilemedim 🤷♀️
Gzdee Babiessss TePemarkalı soft diş fırçasını ve paradontax florürlü diş macunu kullanım umarım iyi gelir☺️Geçmiş olsun
Elcnerdgn Ben bi de kan sulandırıcı kullanıyorum düşün benimki felaket kanıyor resmen dişlerimi fırçalamak istemiyorum durmuyor hemen cünkü
Tugbamete Babiessss canım diş taşların var mı diş taşı da kanamaya sebep olur fırçalamayı bırakma diş etinden dişe süpürür gibi fırçala ama bi periodontoloji uzmanınada görünmende fayda var 🤗🤗
Gozdealpu Paradontax diş macunu iyi geldi bana. Bi anda ağzımın içi kanla dolardı. Hayatım boyunca böyle bir sorunu ilk defa yaşadım