Sevgikaya1525 2melekannesi_ cnm hiç alakası yok ben gece 12 de yapmıştım 😂silik çkmıştı yani saat gece gündüz.farketmez
Sevgikaya1525 Biranneadayiiii aa sizinde benim gibi herkes adete 4 gün kalaa nasıl öğrendin diorlar ama demeki vsr yani benim geç dölenme olmasına rağmn adete 4 gün kala gece 12 de yaptım testi hopp çift çizgi😂
Biranneadayiiii Sevgikaya1525 evet bende çok şaşırmıştım bırak milleti ben inanamadim önce 🤣 ulen diyorum 4 gün varya daha iki tane kop koyu çizgi ikiz mi acaba🤣🤣 ama sanırım geç döllenme olmadı o yüzden hemen sonuç aldım ve adetime 3 gün kalada kan testinde betam 2470 çıkmıştı 😳🤷🏻♀️
Cerensnl Bfduam ben bekliyordum zaten o ay reglime 3 gün vardı yaptım silik çıktı sonra adet olmam gereken tarihte yaptım biraz daha netlesmisti kan testinde 4 hafta olduğunu öğrendim 🤲😊
2melekannesi_ Bfduam evet o akıntı bir kez gelip kesildiyse muhtemelen yumurtlama işaretiydi 👌🏻 Benim de işte yumurtlamadan 9gün sonra çıkmadı senin de öyledir hiç moralini bozma inşallah gün geçtikçe değerler yükselir testler daha belirgin sonuç verir 🤲🏻🌸
Bfduam 2melekannesi_ aynen bir kez geldi daha gelmedi, seninde akıntım beyaz katı kıvamlı mıydı yumurtlama döneminde? Aynen ikimizde 9 gün sonra negatif görmüşüz:) İdrarda koyuluk, göğüs hassasiyeti, uyku oluyormuş bazılarında sende de oldu mu?
2melekannesi_ Bfduam yumurtlama dönemindeki akıntımı hatırlamıyorum hiç ya ama bir haftadır falan sürekli akıntım oluyor koyu kıvamlı beyaz, onun dışında idrarda koyuluk ve uyku oluyor evet ama ramazana bağladım açıkçası susuzluk uykusuzluk vs diye çok gebeliğe yormadım. Göğüs hasaasiyetim falan da yok öyle sadece akıntı ve kasık ağrısı var bende şuan 🤷🏼♀️
kalbimin_cicegi Bfduam ahaha 😂 tv de doktor programlarındn başka bişey izlemez bi hastalığını söyle anında teşhis koyar o derece 😂
Bfduam kalbimin_cicegi “hükümet gibi kadın” derler ya Yeşilçam da aynen öyle maşallah:) El almak lazım, sen yakınındadır değerlendir derim:)
2melekannesi_ Bfduam yani normalden fazla diyebilirim beyaz parlak bir yapısı var çok defa ıslaklık hissettim adet zannedip wcye koştum hep baktım beyaz akıntı yani aktığını hissediyordum öyle bir yapıda
ozgeecan9 2melekannesi_ öncelikle hayırlı olsun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🙏🏼 çatlamayla birliktemi 12. Gününüz yoksa çatlamadan sonraki günle sayıncamı ?
2melekannesi_ ozgeecan9 teşekkür ederim 🌸 çatlamadan önce saydım bir gün yumurtlama ertes gün çatlama oldu zaten çatlamadan sayarsan bir gün eksik saymam gerek
Sevgikaya1525 Biranneadayiiii aa çok iyi cnm benim 4 gün kala silik ama belirgin bi silikti 😂nasıl anlatacağımı şaşırdım ama betam adete 1 gün kala 69 çktı benim geç dölenmeydi demek oğlum anne çok bekledin bni erken gösterym dedi😂
Umutluanneee48 2melekannesi_ kanda 40 cıktı canım değerim. cumartesi tekrar vericem. idrarda koyu cıktı çizgi hatta 2.yaptigimda koyu idi. belirti olarak göğüslerim cok sızlıyor bide midem yanıyor kasık batması oldu ara ara adet ağrısına benzer bi ağrı oldu o kadar simdilik
Umutluanneee48 2melekannesi_ birde ben 17 günde yumurtladım ve sadece o gün ilişki oldu sonra şehir dışına gittim zaten. onun üstünden 13 gecince öğrenmiş oldum. tek ilişkiden kaldim
2melekannesi_ Umutluanneee48 nasipte varsa çok güzel şekilde oluveriyor zaten zorlanmadan 🌸 hayırlısıyla kavuşmak da nasip olur inşallah🤲🏻
Bfduam Umutluanneee48 Allahı’n işine bak, o kadar uğraş aylarca, en son bir kerede olsun:) Dediğin gibi nasip oldu mu oluyor.
Bfduam 2melekannesi_ amin, inş, dr dönüşü güzel haberlerinizi bekliyorum:) Bu arada az önce geldi benim beklenen zaat:)