Sezen07 Nurci bence dikkat etmelisin ilk haftalardan almamaya bak tabi bu birazda ırsi ama sen yinede dikkat et bence tabi ben 1 buçuk kilo aldım 19 hafta bitiyor bu hafta sonu 16 da gittim en son doktora kilosu iyidi allaha şükür kızımın 🤗☀️🌾
ilkgebelik Nurci çok alanlardan biri de benim sanırım🙈 31 haftalığız 16 kilo aldım bebişim de en son 30+0 da 1800 kg dı 🙈🙈🙈
Ardanyal BENİMKİ BİRAZ KOMİK OLUCAK AMA😂😂😂😂79kg ile hamile kalmıştım. Ve şu an 32+4 haftalık hamileyim 77 kiloyum... 67 kiloya düşmüştüm ilkbaşlarda aşırı bulantı ve kusmalardan.
Hatice3 Nurci herkesin bünyesi farklı canım seninki normal tabi ben 15. Haftaya kadar 4 kilo verdim 20. Haftadan sonra ayda 2 kilo almaya başladım 30. Haftadayım 6 kilo aldım şimdiye kadar
Bekleyenler Nurci 18 deyim galiba 1 kilo almışım. Bu zamana kadar iyi korudum. Her doktor kilo alma diyor 😬
Minikmucizemveben Benim hiç bulantım falan olmadı ve hızla kilo alıyorum 16 haftalığız ve 7 kilo aldım 😢😁🙈
Kadriyekrc Nurci bence ilk haftalarda çok az kilo almaya bakın sonra zaten şişkinlikdi kiloydu derken baya kötü oluyor :) ben öyle oldum şahsen :)
oglusunakavusmayibekleyenanne Nunnu27 vallahi canım sanirim çok yurudugumden sabahları devamlı yürüyüş yapıyorum o kadar yememe rağmen de kilo almıyorum bende anlamadim pek🤣🤣
Asli91 Eceminannesi toplamda 20 alırmışım gibi geliyo 😅 geçebilirde 😁 bazen iştahım hiç olmuyo 2-3 gün sonrası açılıyo