Mega123 Zezeeeyyldrm Allah ım hayırla sağlıkla kucağına aldıpun günleri naiso etsin. Kızım olcak inşallah 🤲🏻
Zezeeeyyldrm Mega123 Amin inşallah canım hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza doğurdum başlığı açmayı nasip etsin rabbim..
Remziye_2121 Mega123 13 te gitmiştim kız denildi ama tam belli değil saat 00:00 da 16 haftalık olucam bakcaz artık
Elifdikel papatyaanneee geçen hafta erkek dedi doktorum bir de kızım var 20 aylık hayırlısı inşallah evet insan hareketini hissetmeyi çok istiyor sağlıklı olsunlar da geç hareket etsinler napalim bekleriz :)
papatyaanneee Elifdikel Aynen öyle sağ salim doğsunlar inşallah 😊 Benim de ilk hamileliğim bu haftalarda çok iştahım açık 😂 Sizde nasıl durumlar ? Kaç kilo aldınız? Göbeğiniz çıktı mı ? 😇
papatyaanneee Mega123 İnşallah canım benim inşallah 🙏🏻🙏🏻 Kaç kilo aldınız peki ? Göbeğiniz çıktı mı sizinde ? 😊 Benim çok iştahım açık her şeyi yiyorum 😂😂
Mega123 papatyaanneee 2 kilo aldım. Ağzım hiç durmuyor 😅 bu gidişle sonumu çok hayırlı görmüyorum zaten baya kilom var artık ne olurum bilemem göbekte belli oldu benim baya
Mega123 Zezeeeyyldrm Hepimize inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah ❤
Elifdikel papatyaanneee göbeğim zaten sezeryandan sonra kalmıştı ama hamile şeklini almaya başladı yavstan var ben kilolu hamile kaldım zaten 82 kiloyum 1 kilo almışım ne kadar az kiloyla tamamlarsam benim için o kadar iyi olcak :)
papatyaanneee Mega123 Yaaa aynı ben 😂 Benimde ağzım hiç boş durmuyor 😂 3 kilo aldım bende 53 ile başlamıştım 56 oldum , göbeğimde bu haftalarda belirgin artık 😊
Mega123 Meliiss Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah selamete erdirir rabbim evladını sana bağışlar hayırla sağlıkla 🤲🏻😔
Mega123 papatyaanneee Senin kilo yine iyi 76 kilo ile hamile kaldım 🙈şuan 78 oldum inşallah çok almam yaaaa ama yavrum iyi olsun da kilo veririz 😂
Meliiss Mega123 aminn cümlemizin inşallah sizde yavrunuzu hayırla sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻