miauma Hanımlar merhaba 38. Haftada çatı muayenesi oldum birkaç arkadaşım çatı muayenesinden sonra nişanlarının geldiğini falan söylemişti. Böyle bir şey yaşayan oldu mu acaba?🌸
Prensannesi5 miauma Kişiden Kişiye Değiştiğini Söylemişti Doktorum Bende 38 De Oldum Şuan 40+1 Açılma Veya Nişan Gelmedi
Minnosunannesiii miauma sanırım o kanama olayı bazı doktorlar kendileri ayarlıyor çünkü çoğu diyo ki işte kanama olursa korkma diye ama bazılarına böyle demiyorlar ve kanaması olmuyor
Arifcaninannesi miauma İlk cati muanemde olmadi ama doktor yapmisti ama ebe baya bir dogumu tetikliyecek harekette bulundu kanamam cok oldu ama o korkuyla direk sezaryen istedim ve tansiyonum cok dusuk oldu kalp ritmim bozuldu duye sezaryen oldum
Pambix miauma Dr bana leke veya kanlanma olur demişti ama benim iki gün sonrasında kanlı akıntım oldu Dr gittim nisandir dedi iki gün sonra suyum geldi ..yani 5.gunde doğurdum 😅
Mercimekmom Minnosunannesiii katılıyorum bana doktor hiç kan vesayre demedi ama arkadaşıma dedimiş onun gelmiş