Nlya 13.haftada kanaması olan var mı bende daha önce olduğu için pek şuan önemsemedim gece biraz kanamam oldu ama sonra kahverengi lekelenme oldu sadece sebebini bilen var mı ?
merveylmz Nlya 13te bendede oldu yoğun kanama sadece kese etrafında kanama görünüyordu bi sebebini bulamadılar uzanıp dinlenmelisin yoğun olursa doktora git mutlaka 🌺
[silindi] Nlya 14 e girdim ben en başından beri içeride kanama alanı var, düşük riskliyim, sürekli kanama oluyor reglden beter, iğne, ilaç vs kullanıyorum bence doktorunuza danışın, gebelikte kanama çok önemli oluyor çünkü.
ballisiyavrum Nlya benimde 5haftadan 12ye kadar oldu biraz kanma sonrası hep kahve leke bebek aşağıdaymış yatıyorum devamlı inşallah geçer dinlenmek çok öenmli diyor drum
Nlya merveylmz bendeki önce adet kanı gibi aktı sonra bir kaç saat sonra kesildi kahverengi akıntı gelmeye başladı
Nlya [silindi] bende ilaç kullanıyordum 5 haftalıkken kanamam oldu 7. Haftadan sonra hiç olmamaya başladı ta ki düne kadar
merveylmz Nlya benimde öyle olmuştu can’ım bikaç saat aktif kanama oldu daha sonra bi hafta kahvelekeler geldi serum iğne falan yapıldımı
merveylmz Nlya kendine dikkat et yinede kahverengi leke olabilir demsiti banada doktorum kırmızı olmadığı sürece önemli degilmis o kadar