Gulsah94 Busramom54 merhaba bunu ne zamana sordınuz güncel mi acaba seseryan fiyatı doktordan doktora değişmiyordur dimi tuba düzcana gidiyorum henüz hiç sormadım doğum ücretlerinide
Burcuseyy Bsraa22 yani ben 5 gün önce almıştım erken almakta fayda var tabi 🙂 cumartesi günü olduğu için musaiitti hafta içi nasıl bilmiyorum 🙂
agustosannesi1 Burcuseyy bana sadece şeker yükleme testi yapılması gerek dedi. O zaman sorayım ben sami beye
Burcuseyy agustosannesi1 zaten randevuya gidince aşağıya iniyorsunuz testi yapmaya sisteme işliyorlar kaç gram olduğunu kan verilen odada içeceği veriyorlar 10 dk da içmem gerek ve oturman gerekli 1 saat
agustosannesi1 Burcuseyy yani randevudan sonra tahlil için laboratuvara iniyoruz. Bana yaptır da gel dedi kafam karıştı😔
Burcuseyy agustosannesi1 belki sağlık ocağında yapılıyor ondan bahsedebilir mi çünkü sisteme islemezse aşağıdan daha fazla ücret alıyorlar doktor sisteme islediginde SGK karsiliyor bir kısmını
E-Birkan Şeker yüklemesini sağlık Ocağı yapıyor ebeler yönlendiriyor sizi. Yapılacak testte verdikleri içecek 10₺ eczanede, boşa para vermeyin hastahanelerde yaptırıp . Bende 34 haftalığım Sedat Umur’a gidiyorum
Burcuseyy E-Birkan sağlık ocağında kan alamayıp 4 yerimden deldikleri için bende hastaneyi tercih ettim 🙂
Burcuseyy agustosannesi1 sağlık ocağına tetanoza gitmediniz mi ? Orada ebe söylüyor zaten yapıyoruz diye
agustosannesi1 Burcuseyy 18. Haftada gittim tetanoz için hiçbir şey demediler. Arayıp sorarım o zaman 🙂
Burcuseyy Sedasmsk hangi sağlık ocağı bu ben Bahçelievler’e gidiyorum internette de araştırın bir bakın niye böyle iş guzarlik yapıyorlar ki
Sedasmsk Burcuseyy sakarya da yaşıyorum ben saglik ocagindaki doktorum oyle söyledi biz yapmıyoruz artık hastanede yaptirirsin mutlaka yaptir ben öneriyorum dedi
Sedasmsk Burcuseyy aaa bende erenler saglik ocağına gidiyorum 😊 Ben sormadan doktor soyledi yaptir mutlaka diye zaten sekerimde sinirdaymis dikkat et dedi