Hayalll Arkadaslar bazilariniz demis ki neden aldin okadar seyi erkenden ben aciklama baya yaptim sohbet sirasinda okumussaniz gormussunuzdur diye dusunuyorum 12.hfdada almadim hc bisey 4.ayda aldim 16.hfdamda aldim herseyini cnku biz tcye gidecektik ve doktorum alabilirsin orda uygun hrsy dedi burasi pahali bir yer kktc ben burda yasiyorum gitmisken babasida alalim dedi heycanli ilk bebek hakli olarak bz de aldik doktorumu cok iyi guvendik nrden bilebiliriz ki bz doktor degiliz ne derse inaniriz hepimiz oyle deil miyiz? Bence yargidan once dusunelim yada yazdiklarmi okuyun ilk bebek ilk heycan hepimiz yasamisizdir ve aldik allah bole nasib gordu napalim kesnlkle kizmiorum fikrinize saygim var hepinizin guzel dilekler icinde hrkse tesekkr ediorum :) aldiklarmi sattm neyseki kismed kizimizaymis smdi ona alinack 7.aydan snra Allah buyuk bulunur herseyn caresinAllah hepimize hayirli evlatlar nasib etsin kucagimiza alalim sag saglm..toplu cvb yazdm bu arada tek tek yazamadm calisiorm suan is yerndeym
Hayalll Degisme imkanimda malesef yok tkrr istanbula gidip tek tek magaza magaza gezecek durumda degilim o hakkimi kullandim yillik izin yazdirip tatile ciktik durumuda ayarlayip gittik ordan aldik getirmekde ayri bi sorundu ucakta baya ugrasdik araba yatak vs oyuzden gozum kesmiyor gidip degismeyi satiliga koydum ve aksam hemen satildi paketli hic acilmamisdi cnku uygun oluncda burda herkes aliyor aldigim fiyata sattim burda bi araba 700 liradan basliyor ben hepsini 1.000 liraya verdim araba puset yatak ana kucagi hastane cantasi
Duyguynrky Merymery yok canım o hemen hemen bütün ultrasonlarda var renkli ultrason 4b de deniliyor şu sarı olanlar var ya bizde pipimiz sarılı😂🤣
Mrsteacher Duyguynrky Benim ultrason videosunda da bazen pipiye benzetilen çıkıntının bir kısmı bacak arkasına kaçıyor. Aynı açıdan bakıldığı halde. Ucu görünüveriyor. O saniyede bacak arası boş görünüyor. 15 haftadayım. Bende de mi yanıldı ki doktor???🤔