Caney01 Tahinpekmezim annem ve anne annemin deyişi canım valla Allah tarafından olan birşeymis ve doğuma kadar değişiyormuş rabbimin verdiği ne şükür 😍😍
ErdemArfeCeRrah Ayrıntılı ultrasyona kaçıncı haftada giriyoruz acaba bide bana da erkek demişti doktor hatta baya inceledi oynattı etti baya çıkıntısı var erkek bu dedi baska bi özele doktora gittim oda ultrasyona alır almaz beni direk kız bu kıza benziyor ama kesin konusmım yüzde doksan kız gibi falan dedi bende 14 haftam bitiyor az kaldı daha gitmedim doktora falan 🤔 hangisine inancamı bilemedim
Caney01 ErdemArfeCeRrah canim benim bebiste şuan 14 haftalik 12 haftalıkken kizada benziyor erkegede benziyor dedi ufak bi cikinti var ama dedi 16 haftamiz dolunca gidecem galiba belli olur ozaman 😍
ErdemArfeCeRrah Caney01 bizde ki baya baya erkek diyip durmuştu kız diyen de kıza benziyor falan diye basından sağmış gibi oldu bide cumartesi gitmiştik özele sanırım adam bi an önce hastalar bitse de gitsem dedi😂😂 inşallah saglıgıyla sıhatıyle kucağına alırsın
Mltm23 Hayalll neden bu kadar erken en önemli ihtiyaçları aldınız ki ben 7 ay dan önce böyle şeyleri almadım sorunda yaşamadın çünkü herşey olabilir değişebilirr yani aceleniz neymiş
Tahinpekmezim @Hayalll @Caney01 tamam canim buyukler ne diyosa dogrudur 😊🙏🏽 Ben hep erkek hissediyordum doktor 12 den beri hep kiz dedi yuzdeli vs bazi nedenlerden dolayi doktorumu degistim oda kizdan yana oyumu kullaniyorum dedi 15 haftada . Ayrica bu doktorumun makinesinde 4 boyutlu da var foto cekti. Simdi 17 kusur haftadayiz bugun 4 boyutlu ultrasonum var. Bussuru kiyafet aldim ☺️ Okadar erkek istememe ragmen simdide kiz istiyorummm. Allah insanin karnina koydugunu sevdiriyorda 👍🏼🙏❤️💋
Caney01 Tahinpekmezim olmadı bi tane daha yap benim esim hergun diyor o kadar masraf yapicagiz bi cocuk için mi 😂 yani seneye bir tane daha yapsam yok demicek allahım ya aklıma geldi ne guldum gene 😂😂😂
Caney01 Tahinpekmezim rabbim sana bagislasin cumlemizin bebislerini de Tahinpekmezim canım benim en küçük şuan 13 yaşına girdi ve cok pişman oldum okadar ara verdigime baksana dahada dogurasim varmiski gene oldu hatta doktorun dediğine göre mucize bebek bu dedim hocam 2018 çocuğu ya normaldir son model 😂
ElifKarata Hayalll canm aldıklarını değiştirme şansın yokmu kız ürünleriyle :) ben 22. Haftamda ayrıntılıda öğrendim cinsiyeti yüzünü felan görünce dedik kız ama hala daha içimde bir tereddüt te yok değil suan 28. Haftam a girdim 1,2 haftaya alıcam herşeyi
Gulalmina ElifKarata Aynen canimm bende 28.haftamdayimm bikere daha gorunup doktora sorup oyle almaya baslicam ama yinede fazla bise almam oncelikk hastane cikisim olur 😀esimde bu yanilmalardan dolayi hala erkekte olabilir suphesi var kiza konsantre olamiyo
Gencanne01 Hayalll doktorluk sorun yok bence bu tarz yanılmalar herkeste olabılıyor ozellıkle doktorlar ayrıntılıya gırene kadar başlamayın hazırlığa dıyor keske ayrıntılıyı bekleseydın ama kısmet ıste aldığın magazalara durumu anlatıp degısım yapabılırsın bence anlayışla karşılar onlarda 😊
Caney01 ErdemArfeCeRrah valla benim doktorda sanki svdi gibi zengin olmuş galiba cok hastası vardı ogün benide basından savar gibi oldu neyse artik hayırlısı olsun hepimiz hakkında hamileliktede dogumdada kolaylık versin rabbim oncelikle sağlıklı olsunlarda inşallah sadece hakli olarak merak ediyoz herkez oyle zati 😂😂😂
Duyguynrky Merymery erkek aslında her zaman daha net oluyor. Ama erken haftalarda yanılma payı oluyor.
FerhanDemir Hayalll bizede dr kız demişti dün kontrole gittim erkek dedi eminmisiniz dedi gördün ya organını dedi sizde organını görmüşmüydünüz ultrasonda