Shnern Acaba hanimlar kacinci haftada yurumeye basladiniz ve gunluk ne kadar yuruyordunuz ? Ben 34 haftalik oldum ama daha yurumeye baslamadim arada oyle yuruyorum . .
Birannecik Shnern ben yuruyorum ıkı gunde bir 1 saat. Yalnız yururken rahmıme baskı hissettıgım an durup dınlenıyoruz esımle. Bi de her cıkışımda mutlaka bi wc girmem gerekıyor. Hem yururken hafif bi akıntı oluyor hem de çişim cok gelıyor 🙈😄
Selinsevener İlk öğrendiğimden beri yürüyorum 7000-10000 arası yürüyorum haftanın 2yada 3 günü 2 gün de pilates yapıyorum
tugba04 Bende 27 haftaligim gecen hafta doktora gittigimde doktorum ozellikle normal dogum istiyosan gunde bir saat mutlaka yurus yap dedi ama nerde havalar sogudu disari cikasim gelmiyo malesef en azindan iki gunde bi yapsak bile faydasi olur ama
Shnern tugba04 bende oyle dusunuyorum artik bu zamana kadar korkum vardi igne oluyodum ama artik yurumemiz lazim sanirim birde canm akinti oluyormu yurudugunde ?
mercimek Önceleri arada yürüyüşler yapıyordum 22+2 haftalığız üç günden beri her gün yürüyorum umarım devam ettirebilirim çünkü gerçekten havalar iyice soğudu bu yüzden zor oluyor😕