Ela2021 Arkadaşlar merhaba ben bugün rahim filmi çektirdim ağrılarım çok var bir de ateşim var çok halsizim böyle olan var mı sizce ne yapmalıyım
Adaa8905 Ela2021 Doktorum bana antibiyotik vermişti filmden sonra canım ağrıları azaltiyordu sana vermedi mi
Emel38 Ela2021 antibiyotik ve ağrı kesici kullanın..parol vermişti bana doktorum, antibiyotik i hatırlamıyorum..
afrasil Ela2021 benimde vajinada ağrı ve halsizlik olmuştu antibiyotik ve ağrı kesici kullandm zaten onlar vermişti
Serraa123 Ela2021 Antibiyotik verdi mi doktorunuz? Ateş olması enfeksiyon belirtisi olabilir bende çekildim rahim filmi ama ağrım sızım ateşim hiç olmadı
Ela2021 Verdi arkadaşlar antibiyotik ama öğlen çektirdim film antibiyotiğe akşam başladım henüz fayda etmedi enfeksiyon kapmış olabilirmiyim elim kolum tutmuyor çok halsizim😔
Esrakavak Ela2021 enfeksiyon kapmıs olsan bu kadar hızlı sürede kendını bu kadar halsiz bırakacak ates yapacagını sanmıyorum
Babydady Sakin olmaya çalışın wger ulaşabiliyorsaniz çelen doktora ulaşın. Agri falan hep oldu bende de ama ateş biraz korkuttu beni… birkac saat bekleyin olmazsa bir acile gidin bence 🙏cok gecmis olsun
Esrakavak Ela2021 allah biliyo ya ben can verıyordum evde dogrularak yuruyemıyordum otururken sanki kasıklarıma agrı saplanıyordu. Cok zor gectı benımde 2 gun sürdü 3.gun daha ıyıydı 4.gune tamamen gectı . Ne agrı kesici ne antıbıyotık bısey vermedı doktorum bana
fatmArslan06 Ela2021 ben igne yemiştim anca oyle geçmişti iğrenç bişeydi hayatımda en acı çektiğim andı