damlali Miniikanne ben kullandımda bana fayda etmedi sonra 7günlük olandan verdi 15gün kullandım anca geçti fitiller bebege zarar vermiyor enfeksiyon tehehlikeli brnimde idrarımda enfeksiyon çıkıyorum sürekli arada fitil veriyor işte doktor 🙄🙄
Hippolyte_28 Miniikanne Bende pütürlü turuncu bi akıntıya sebep olmuştu. Ama yan etkiler icinde yazmıyor bu.
Miniikanne Elif0601 bendede enfeksıyon varmıs doktorum verdı ama cok guclu bırseye benzıyo bebegıme zarar vermesınden cekınıyorım
Miniikanne Havvaylmz gece yatadan once kullanılıyor degılmı yanı arastırdım ama bılgıler bıle tatmın etmıyor benı ılk defa kullanıcaöda😔
Havvaylmz Miniikanne evet gece yatmadan önce koyuyorsunuz ve ilişki yasak o gece bilgini olsun geçmiş olsun
Sita3434 Miniikanne canım Korkma ben cok araştırdım hiçbir şekilde kana karışmadığı icin bebeğe zararı yok ilac gibi değilmiş bu asıl tehlike kullanmadığımızda
Miniikanne damlali anladım benımkı cok ılerı degıl sanırım belkı senınkı baya ılerlemıstı ondan da olabılır hıcmı anlamadın pekı ılerledıgını hos ben enfeksıyon kaptıgımı bıle anlamamıstım 😔
Hippolyte_28 Miniikanne Evet sordum yapabilir dedi. Ilaci koyarkende bayagi yanma olmustu bende. Ilac bittikten 3 gün sonra da devam etti o akıntı.