Tugba0654 İlk hamileliğim 35+3 haftalığım belki acı olmaz ama şimdiden almam lazım mı gümüş kapak korkutuyorlar yaradan faydası da var mı herkeste etkili oluyor mu lansinoh krem var ama bence olacağı varsa oluyor işe yaramayan da çok kişi var
berraninannesi Tugba0654 ben doğumuma 2 hafta kala aldım şuan kullanıyorum iyiki almışım diyorum doğumuma son 2 gün kaldı bekliyorum bende☺️ Gümüş kapaği taktığım zaman süt geliyor meme ucuna ☺️
Oozgn Tugba0654 bende çok cekenlerdenim emzirmeden ilk bebegimde beni bitirdi mastit şimdi neler yapsam diyorum 😢
ataberksmom Tugba0654 bende 35+6 yım göğüs yaralarıyla ilgili o kadar çok anı okudum dinledim ki hem avent kalkan hem gümüş kapak aldım indirim takip edip😅 gümüş kapak olarak silvermoon 999 ayar önerebilirim yeni geldi benimkiler indirim döneminde 149 liraya aldım☺️ Doğuma 2 hafta kala günde 2şer saat olarak kullanılmaya başlanıyormuş insallah bizde memnun kalırız
Deleted5544 ben ilk 15 gün sürekli kullandım bir tane yara olmadı hastanede ilk gün kullanmamıstım sadece, o kadar acıyodu ki. keşke direk taksaydım diye pişman oldum. e bebekten silverina marka almıstım uygun fiyatlısı da iş görüyor yani
Armindia Deleted5544 Peki gümüş kapak göğsünüzde nasıl duruyor kayıp düşmüyormu 😃 ben aldimda nasıl kullancam bilmiyorum
Zhrblt berraninannesi aayy merhabalar bende aldım gümüş kapak kullanacam ama siz göğüs pedi kullanıyo musunuz? Benimde çok fazla sıvı geliyo göğsümden ama evde sütyen takmıyorum artık benimde başlamam lazım sütyen takmaya. Pedle birlikte gümüş kapak kullanıyo musunuz ?
Armindia berraninannesi Peki gümüş kapak göğsünüzde nasıl duruyor kayıp düşmüyormu 😃 ben aldimda nasıl kullancam bilmiyorum
berraninannesi Cevik_01 109₺ ye aldım ben Silverbell 999 ayar aldım bu ayarın daha iyi olduğunu söylediler kullanan memnun kalan kuzenim arkadaşlarım da var bende o yüzden aldım ☺️👼🏻
berraninannesi Zhrblt Zhrblt benden de sıvı geliyordu ama göğüs pedi kullanmadım peçete ile temizledim gümüş kapağı geri taktım şuan bile takılı ☺️ İyiki almışım ya 🙏meme ucunda süt birikiyor onu görmek bile güzel inşallah sütümüz olur 🤲bende evde takmıyorum beden 🙈gümüş kapağı takıyorum daha sonra sıkan atlet giyiyorum zıbın yani o tutuyor gümüş kapağı ☺️
Zhrblt berraninannesi aaa öyle miii o zaman bende hemen takıyım şimdi saol kuzum 🙆🏻♀️🤭🙈🥰bende kıyafetimi batırınca mutlu oluyorum 😅 inşallah doğumdan sonrada olur kuzum benim maşallah 🥰
Deleted5544 Armindia normalde düşer ama üstüne göğüs pedi takıyodum. emzirme atletim vardı onu giyiyodum düşmüyodu
Aysegultkk Armindia son 4 gündür takmaya başladım günde 1-2 saat düşme olmuyor kayma da olmuyor ayrıca kullanımı rahatta😂
berraninannesi Armindia ben önce suyla yıkayıp duruladım meme ucuna yerleştirip bedeninizi takarsanız daha iyi ilk başta. düşmüyor oraya yerleşiyor ya tutunuyor gibi ☺️ Günde 2 şer saat takmaya çalışın sonra saatini gittikçe arttırın ben gün boyu takıyorum sadece gece yatarken çıkarıyorum.
berraninannesi Zhrblt aynen canım tak başta alışmak zor geldi bana ama şimdi alıştım gün boyu takılı kalıyor 🥰☺️
Tugba0654 BENİm Şuan ne sıvı var ne süt 😂 Doğumdan önce mi takıyorsunuz nasıl kullanılıyor bilmiyorum ki
berraninannesi Tugba0654 doğumdan 2 hafta öncesinde takmak daha iyi yara olmasını önler. Ben de iki hafta öncesinde takmaya başladım. Aslında almicaktım gerek olmaz diye ama iyiki arkadaşımı dinleyip almışım.