Yaseminkaya Arkadaslar merhaba. Uc gun once karnimin asagi dustugunu farkettim simdi 27+2 gunluk doktor amnion sivin fazla erken dogum riskin var yat dinlen bol bol dedi. Böyle bir durum sonrasinda normale donen oldumu bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim. Hepinize hayirli dogumlar ❣️
ipekgul Yaseminkaya cnm bnmde aynı suyum inanılmaz fazla doktor bi anda boşalır doğum başlar diye 36. Haftama kadar bekletebildi 32den beri sürekli yatıyorum. Haftaya sezeryan olcm inşallah
blackwhite Yaseminkaya benimde sınırda neden olduğunu bulmaya çalışıyoruz erken Doğum olur Dedi 36 dan sonra heran
blackwhite Yaseminkaya 27 de doğurmazsın ama canım korkma çoğu insanın fazla zamanında geliyor şekerli deme diyet yap açlık tokluk şekerini ölç
tomurcukannesi Benim görümcemede aynısını demişlerdi ama kzıı 40. Haftasında normal doğmayınca sezeryanla aldılar. Yani erken doğurmadı hatta bebeğin gelmeye niyeti yoktu
Yaseminkaya tomurcukannesi Bana bol bol yat dinlen hicbirseu yapma dedi doktor Insallah bizimkide zamanini bekler 😂
Yaseminkaya Flz Benim karnimla goguslerim oturdugumda temas edecek kdr yakinken bianda karnim asagiya dogru dustu direk anliyosun asagiya dogru doluluk oluyo rahim ile karin arasinda canim o sekilde anlarsin