zynep24 Herkese merhaba 21 haftalık hamileyim Bugün kontrolde doktorum bebeğin suyunun az olduğunu söyledi çok endişeliyim daha önce bu durumu yaşayan var mi ne yapmam gerekiyor bebeğime kötü etkisi olur mu bu durumun çok korkuyorum 🥺
-PembePapatyam- zynep24 görümcem de öyle olmuştu ve bol bol havuç suyu içmişti canım bi araştır istersen
06__ankaraikizlerim71___06 zynep24 canm galiba bebek suyu içip işemediği için su azalıyomuş ben öyle duydum havuç suyu iyi geliyormuş istersen bi dene
Gmzatgl zynep24 banada 30 haftalıkken suyun az dedi 3 gün içerisinde doğum yaptrmamız gerekiyor dedi ben kabul etmedim çok şükür şuan 36 a giricez inşallah bişey olmaz sizinkinede bol su için ve havuç suyu tüketin
Hamileadayibiranne Havuç suyu ve deveci armudu suyu fazlalaştırmada yardımcı oluyor diye görmüştüm bende denedim gerçekten öyle tabi suda çok içmeye başladım
zynep24 Hamileadayibiranne havuç suyu değilde direk havuç yesem olur mu acaba birde sıkıntı yaşadınız mı bebekte
-PembePapatyam- zynep24 hayır canım sıkıntı olmadı suyuda normal düzeye geldi doğdu bile maşallahı vardı
sclzn zynep24 cok su iç sen birseycik olmaz insallah ama suyu ihmal etme hele calısmıyorda evdeysen durmadan iç çalısınca iç lavaboya git zor ama evdeysen al eline 1,5lt sise günde 2 taneyi kesin bitir
Tugbaomerfaruk zynep24 bende de 22 de oldu 10 gün kadar havuç suyu içtim düzeldi sonra doktor habuç suyunu bıraktırdı artar sorun olur diye 33 üm herşey normal havuç suyunun faydasını gördüm katı meyve sıkacağında sık canım yemenin faydası olmuyor diye biliyorum