Cigdemmom Kızlar 28+4 üz bebeğim tekme atmıyor sadece sağa sola kayışlarını hissediyorum 1 haftadır çok garip sizler bu haftada yaşadınız mı bunu
Deniz95 Cigdemmom benimde çoğu zaman öyle ve 28. Hafta da başladı bu durum. Şuan 29+3 üm. Yan yatınca tekme oluyor ama yüz üstü yatarsam hep kayıyor kendini topluyor bende korkuyorum bazen bu durumdan
Alyaesmaa Cigdemmom Ayakları arkaya dogru bakıyordur, senin göbeğine gelen kısmı sırtıdır ondan hissetmiyorsundur canım kayma gibi hissediyorsundur
Esra_42gunindi Cigdemmom aynı şeyi dünden beri bende yaşıyorum oruç tuttuğumdan susuz mı kaldı suyu mu azaldı diye gün boyunca kendimi yedim bitirdim bizde 28+5iz çok şükür yavaştan az da olsa kımıldanmaya başladı yavrum 😊
Periwashere Cigdemmom benimki de hep vuruyor hic kaymıyor yahu merak ediyorum nasil bir his diye 😁 o da normal bence endiselenmeyin
Pasiflora Cigdemmom ayy benim kızım öyleydi tekmeleme neredeyse hiç yoktu sadece kayma yer değiştirme o kadar tekme diye bişey bilmezdim ama o kadar uslu bi bebekti ki anlatamam herkes hala onun bebekliğini konusur 😅 inşallah sizinkide öyle bi bebek olur
sedamom 28+5 benimde bebeğim dünden beri kaymaya başladı. Birden sola sağa geçiyor 🤭 korktum bi hatta. Ayaktayken yaslanıyor falan. Genellikle dinlenmek zorunda kalıyorum 2 gündür korkuma 🙈
Merve_Sa Cigdemmom 29 haftalığım benimde öyle ve bazen top gibi oluyor sağ tarafım bu durumun amniyon sıvısıyla alakası varmı?