Babyiveannesi https://ibb.co/XJP5mNb bilgi verirseniz çok sevinirim enfeksiyon olduğu için doktor yazmış ama nasıl kullanicagimi bilmiyorum kullanan varsa yardımcı olur mu
AsenaEmre Babyiveannesi İdrara çıkıyorsun bunu ılık suyla karıştırıp içiyorsun sabaha kadar idrara çıkmaya çalış canım. Kesin çözüm değil ama enfeksiyonu gideriyor biraz da olsa
SB_ Babyiveannesi bikerede içiyorsun suya karıştırıp en iyisi gece yatmadan iç ve en az 3 veya 4 saat idrara çıkma
EczSinemltnlk Babyiveannesi gece öncelikle lavaboya çıkın,bunu içtikten sonra lavaboya gitmemeniz gerekiyor çünkü. Sonrasında bir bardak suya ekleyip için. Sabaha idrarla birlikte enfeksiyonu atacaktır geçmiş olsun 🍀
Mom789 1 bardak ilik suya katıyorsun içiyorsun sonrasında idrara sıkışık halde 2 saat bekliyorsun denmişti bana hatta en iyisi uyumadan içip yat sabaha idrar ihtiyacını karsila demişti öyle yaptım ben
Ebru6161 Babyiveannesi canım onu bilemicem herkeste degisiyor benimkini gecirmemisti insallah sana yarar🙏
Mom789 Babyiveannesi aynen zaten düşük doz vermiş az demekki enfeksiyon oranı gecer hemen hayırlısıyla geçmiş olsun 😊
Srthsb Babyiveannesi aynısını bende kullandım doktor tek doz yeterli demişti. Diğer arkdaslarda söylemiş gece idrara ciktiktn sonra icip yatmak en iyisi 👌
Alyaesmaa Babyiveannesi gece uyumadan önce lavaboya gir çık sonra bardağın içinde bunu suyla karıştır iç öyle uyu doktorum öyle demişti. Sadece bunun etkisini beklememek gerekiyor bu aralarda çokk su içmeye çalış enfeksiyon gitsin