Brc_mert Hanımlar pruluton iğne verdi doktor haftada bir kez olmam gerekiyor. Cumadan cumaya yaptırıyorum bu hafta hem resmi tatil hem de kısıtlama olabilir diye perşembe yaptırsam dedim de daha önce bu şekilde kullanan var mı bi sakıncası olur mu ki
Umudumbitmedi Brc_mert bende 4 günde bir dedi dr bazen bende 1 gün oynatıyorum 5 günde bi yapıyorum bişe olmadı dr sormadım ama 🙈
Canimoglummmm Brc_mert bende cumadan cumaya oluyorum ama bu hafta yarın olacağım sorun olmaz bence 😊 Zaten ilaç kullanıyoruz onda destek
[silindi] Brc_mert bende 2 güne bir oluyorum cumaya denk geliyor doktoruma sordum perşembe yaptır dedi sorun olacağını sanmıyorum, her gün olduğum zamanlar bile oldu 🤷♀️
gizemozdemir1990 Brc_mert ben 5 gunde bir oluyorum ayni igneyi. Bir kere 1 gun erken yaptirmam gerekti, sordum erken olur ama gec olmaz dedi. 1 gun erken yaptirmistim
Brc_mert Canimoglummmm teşekkür ederim ben de öyle yapayım ya bi günden bi şey olmaz diye düşünüyorum
Brc_mert [silindi] doktor da perşembe dediyse demek ki bi gün öncenin sıkıntısı olmuyor iyi sevindim teşekkür ederim
[silindi] Brc_mert sen yinede kendi doktoruna danış tabi ama ben dediğim gibi sordum sorun olmaz dedi
Brc_mert [silindi] ya işte doktorumun numarası yok bi günden bi şey olmaz inşallah deneyeceğim ya teşekkürler
[silindi] Brc_mert hmm o zaman birşey diyemem numara vermeyen doktorları da anlamıyorum acil birşey olsa olan bize oluyor ama korkma ben özele gidiyorum perinatolog doktorum onay verdi şahsen bana
Brc_mert [silindi] ben de özele gidiyorum ama fazla yoğun bir kadın büyük ihtimalle değiştiricem evet acil durum olsa napacaksam bakalım
[silindi] Brc_mert yani klinik olarak bizimkiler de çok yoğun hele ki doktorum Alanyada tek perinatolog diyebilirim, ama çok şükür daima ulaşılabilir, gerçekten çok önemli bu 🤷♀️