Srgzl Kızlar bugün basım ağrıdı bı tansiyona bakiyim dedim 14.7 çıktı korktum açıkçası 22 haftalık üçüz gebeyim
Gamzeee89 Srgzl büyük yüksek çıkmış canım hemen dümdüz yatıp dinlen ama yinede ihmal etme lütfen gebeliğimin başından beri tansiyon sorunum war ilaç kullanıyorum sende ihmal etme
Gamzeee89 Srgzl canım limonun warsa suyun içine sık iç sonra sırt üstü yastıksız yat dinlen 1 saat sonra tekrar ölç eğer aynıysa ihmal etme acile git ve en kısa zamanda doktorunla görüş bu durumu rabbim şifa wersin
Aycmmm 12-8 normal tansiyon 14-7 cok yuksek bir durum degil ki panik yapmayin hatta13-8 bile artik normal kabul ediliyor
Srgzl Aycmmm Panik yaptım canım bı an çoğul gebelik olduğu için korkuyorum zaten riskli bı gebeligim var
BaharCos Benim doktorum 15-9′a tehlikeli demişti. Ama normalde çok daha dusuk çıkıyorsa kendi standartlarınızda yukseldiyse bir danışın isterseniz doktorunuza. Odem falan var mi? Veya idrarda köpüklenme? Bunlar da varsa geç kalmadan gidin hastaneye. 🙏🏻
Srgzl BaharCos Yok canım ödem falan yok çok şükür normal standart tansiyonunu göre yüksek evet ama üçüz hamile olduğuma bagliyodumda buda yüksek geldi bana
Gamzeee89 Buket1906 benim 13 8 14 8 Di alfamet werdi gebeliğin başından beri günde 2 defa kullanıyorum canım şuan iyi gidio ilaç sayesinde
Buket1906 Gamzeee89 bende ilaç kullanıyorum canım geçen günde 2 defa 18 haftadan beri şimdi 31 oldum 13 e 8 14 lere çıktı hastaneye gittim yatış verdiler nst ye soktular idrar testi yaptılar çok şükür herşey iyi çıktı. Biraz gerilik var sadece 1 haftaya yakın
Gamzeee89 Buket1906 çok geçmiş olsun canım 1 haftadan bişey olmaz heralde cihazlarında tam yüzde yüzlüğü olmuyor ya sağ salim alırsın kucağına inş haftamız aynı seninle
Buket1906 Gamzeee89 Allah razı olsun canım senin ölçümleri tam hatasıyla mı uyumlu çıkıyor yosa biraz değişiyor mu