Denizcyc Geçen hafta detaylıya gittim doktor kızımın ayaklarına büyük dedi😂 Eşim de dalga geçiyor. Ben 170 eşim 192 boyunda herhalde kızım uzun olacak. Biraz da tombulmuş yanakları. Tombulluğu duydum da ayak büyüklüğünü ilk kez duydum
Bebegimibeklerken22 Denizcyc bizimde bacaklarımız çok uzunmuş oğluşum 32 haftalık bacaklar 35 hafta boyundaymış bacak boyu uzun olacak dedi doktorumuz🤣
-Kbra8- Denizcyc canım doktor bana da Aynı yorumu yaptı. 33.haftamdayken doğmuş bir bebeğin ayağına gelmiş ayak boyu maşallah büyük ayaklı babasına çekmiş herhalde dedi 😂
Annesininkuzusu01 Denizcyc Ay olsun olsun poğaça gibi yanakları tombiş tombiş ayakları ne güzel yerim ben onları ya Allah hepimizin üzümlü keklerini korusun🥰
Baloncuk41 Ahaha napalım uzun boylu minik ayaklı olamazki benim kizimda yasitlarindan uzun daha 5 yasinda olmadı 31 numara ayakkabı giyiyo 🙈
Denizcyc Baloncuk41 Eşim benim ayaklarımla da dalga geçiyor kendininkilere bakmadan kızımın da kaderi aynı oldu😂
Denizcyc Kediannesi123 ah ne güzel hep özenmişimdir küçük ayaklılara😂 ben hep kapalı ayakkabı giyiyorum utanıyorum
Denizcyc -Kbra8- eşimin kardeşi de büyük ayaklı doğmuş sonra boyu çok uzadı diyor bakalım bizimkiler nasıl olacak😂