Nurdan9335 Merhaba kızlar 24 haftalık hamileyim daha tetonoz aşısı olmadım. Sağlık ocağından aramadılar en sonunda bugün ben aradım yarın gelin yapalım dediler. Çok mu geç kaldım endişeleniyorum
Sedasmsk Nurdan9335 ben 18 haftaligimda aradım 20. Haftanda gel dediler ben aramasam arayacaklari yoktu
beybikos Nurdan9335 Dun 20 de ilk dozu oldum. 24 de ikinci doz. Milletin abarttigi kadar varmış dün beni çok salladı gece uyutmadi ağrıdan
babymert061 Hayir canim 24. Hafta da yaptirabilirsij tam zamani bebek hareketleri hissedilsin isteniyor. Bir ay sonrada ikinci doza cagirir merak etme.
Lulemom Yoo bnim doktorum 8 aya kadar zamanın var acele etme demişti, hatta ben hemen vurdurmicaktm öyle dedi diye ama 20. Haftada sağlık ocağı rahat bırakmadı. Mecbur vurdurdum
Mom789 Lulemom normal bence gec değil beni 30.haftada bile hala olmasın gel yapalım diye arıyorlardı pes ettiler 😂
mujdezengin Bende 20 haftadayım sağlık ocağını aradım 23 haftada gidicem onlar zaten zamanını ayarlıyor
Symafuat26 Mrssmuge ya bnde dün yaptırdım 20 haftama denk geldi ağrıdan duramıyorum resmen çok acıyor 😣😞