isilersu Tatam ☀️☺️Herkese selam🌸💚🧡 Kızlar benim gibi adetinin gelmemesini bekleyen var mı? 🎈12 gün once çatlatma iğnesi oldum ondan once klomen kullandım haydi bismillah…. neyse o ☹️Beklicez sabredicez tükenmek yok bir olup başarıcağiz ve bizde güzel haberler vereceğiz!🎈🤲🏻
CansuDRY isilersu Ben iğneden sonra 11.gün çok silik olarak, 12.gün de kesin olarak testte pozitifi görmüştüm. Şimdi tekrar bebiş istiyoruz ama tedavi olmadan. Olursa olur olmazsa olmaz, dedik. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
asem89 isilersu Rabbim isteyen herkese nasip etsin🙏 Bende çok bekledim inşallah sağlıkla kucağıma alabilirim🙏😊
EAydogdu isilersu Biliyorum çok zor bir süreç ama Asla Asla pes etmeyin 2 yıl boyunca çok uğraştım iğneler ilaçlar tam tükendim dediğim anda Rabbim hediyesini verdi 😊Lütfen modunuzu hiç düşük tutmayın iyi haberlerinizi alırız İnşallah 😍
Hellobaby12 Bende sürekli totemlere katılırdım Elhamdulillah çok şükür Rabbim nasip etti. Her totem yazısını görünce aklıma o bekleyişlerim geldi Rabbim bu güzel günlerin hatırına sizlere de bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah hayırla sağlıkla güzel haberler alırsınız 💕💕
BirUmut59 Ben 2. Ayımdayım klomen ve çatlatma iğnesi maceramın şimdi test yaptım negatif çok yoruldum 😞
isilersu BirUmut59 Umudunu kaybetme güzelim🌸 bir gun ☀️Sana da acacak herşeyin bir zamanı var diye biliyorum 🙂❤️
Nalinnn BirUmut59 ben üçüncü denememde hamile kaldım hiç umudunu kaybetme ellerini aç rabbime dua et iki sene hamile kalamadım doktorumun tek dediği şey eğer stres yaparsan hamile kalamazsın herşeyi akışına bırak dedi umudunu kaybetme inşallah en yakın zamanda hayırlı haberler alırsın
ButterflyBal BirUmut59 bende de çatlatma iğnesi işe yaramadı ama büyütme iğnesi vermişti doktor o işe yaradı. Doktorunuza sorun isterseniz.
Nurciv BirUmut59 pkos mi var sizdede. Catlatma ignesi herkeste kullaniliyomu ve sirf clomenle oluyomu acaba Bende adetimi bekliyorum clomen baslicak doktor Ama ignede gerekiyomu sormadin. Nasil bi sürec cok merak ve büyük heyecanla bekliyorum. Rabbim hepimize yasatsin o duyguyu insallah 🤲🏻
isilersu CansuDRY Aslında dun test yaptım ama hayalet çizgisi gibi birşey vardı pek takmadım ama bugun kasıklarım acayip ağrıyor. İnşallah gebeliktir inşallah🥲
pinarsabrii İnşallaaahh gelmez o adetler 🙏🥲 bende gelmemesini bekleyenlerdenim. Mayısın ilk haftasını bekliyorım test yapmak icin 🙏❤️ Allah gönlünüzden geçeni versin inşallah size de 🤩❤️🙏
Ayisigi45 pinarsabrii bende ayın 15 inde hsg filmi çekildim mayısın 6 sında adet olmam gerekecek ama inşallah olmam ikimizde mayısın ilk haftası güzel haberi alırız inşallah canım
ZelihaB Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah her namazda dua editörüm herkes için rabbim hayırlı hayalı evlatlar nasip etsin bende bir boş gebelik geçirdim https://ibb.co/YcRgRW6 bugün yumurtlama günüm banada dua eder misiniz 😌🤲🏻
Burcu-2910 ZelihaB bende boş gebelik geçirdim Ocak ayında bugün benımde yumurtlama günümde inşalah rabbim sana ve tüm isteyenlere içinde bende dahil hepimiz güzel haberler alırız
Melihakaya Bende 3.kez iğneyi deniyorum inanın her defasında belirtiler yaşayıp negatifi görmek çok yoruyor inşallah bu kez tutar🥰
Rabia2819 isilersu bendede öyleydi ertesi gün gittim kan testi verdim pozitif çıktı daha yeni olduğu için testte net çıkmamıştı 😇
Asyamy isilersu kasık batması gibi mi oluyor ben de 6.günümdeyim ansızın batıyor…🥰inşallah hamileyizdir
rmysayldrmbr isilersu gebelik olma ihtimali yüksek. Adetimin beşinci günü klomene başladım. çatlatma iğnesine gerek görmed idoktorum. pazar günü bende test yaptım belirgin olmayan bir çizgi çıktı kan testi verdim kanda da gebe çıktım fakat ultrasonda görünen bisey yok. Daha adetime 5 gün var acayip kasıklarm ve belim ağrıyor doktorum bebek yerleşme aşamasında olduğu icin ağrıların olabilir dedi. Haftaya çarşamba günü kontrole gidicem umarım kese görünüyor lütfen bana dua edin kızlar