Selin23 Doktorunuzun önerdiği güneş kremi markası nedir acaba? İçeriği zararlı olmayacak bi ürün almak istiyorum da
nergiz__ Selin23 La roche posay kullanıyorum ben sürüşü çok güzel hiç yağlanma vs yapmıyor göz kenarlarına da kullanılabiliyor Eco cosmetics organik sertifikalı güneş kremi var bide biraz pahalı ama alabilirsen onu tavsiye ederim
Gulcin-6 Animes fazla sürünce bembeyaz oluyor cilt ama az miktarda kremi eşit dağıtınca beni çok rahatsız etmedi
lentil SevincGancali yüzünde lekelenme ihtimali çok oluyor hamilelikte ondan dolayı. Ben geç kaldm kullanmakta burnumun üstünde leke oluştu
Gulcin-6 SevincGancali hamilelik döneminde cildimiz hassaslaştığı için güneş kremi kullanmak çok önemli kahverengi lekeler olabiliyor
Animes Gulcin-6 işte güneş kremi sürerken 2 parmak kuralı var, işaret ve orta parmak uzunluğunda kremi sürüp, bütün yüze yedirmek gerekiyor, ben o yüzden tereddüt ettim 🙈
lentil SevincGancali hayr ama temiz içerikli zararlı madde içermeyen gerçekten koruyu olan kremler kullanmaya çalışıyor gebeler. Bende baya araştırdm temiz içerik olarak avene aldım
Gulcin-6 Animes tabi herkesin cildi farklıdır siz daha şeffaf kolay emilen bir şey istiyorsunuz sanırım doktorunuzun önereceği daha çok rahatlatacak siZi ☺️☺️
senell Selin23 Heliocare. Yıllardır kullanıyorum. Doktoruma da gösterdiğimde kullanmaya devam edebilirsin demişti.
Medilifegun Selin23 yıllardır lierac sunissime kullanıyordum çok memnunum ama gebelikte birkaç kez solante pregna denedim memnun kalmadım cildime iyi gelmedi simdi mustela kullanıyorum lierac kadar memnun değilim ama fena değil