derya1234 Merhaba kızlar doktor 11 haftalıkken kıza benziyor dedi 15 haftalıkkende kesin erkek dedi böyle olup değişen oldumu?
Sezen07 derya1234 2 side çok erken 13. De erkek dendi %60 70 ihtimal 16+3 de. Kız dendi yarın yine gidicez 19 bitecek bakalım nolcak detayliya girmeden belli olmuyo burda son anda degisiklik ogrenenleride gördük 😊
Deletedmom35 derya1234 14 de kız dedi 16 da erkek 19 haftada detaylı ultrason a girip orda 100 de 1500 erkek deyince tamam dedim erkek öyle inandım yani 😀
Hayalll derya1234 hc inanma 😂😂bgn soklarmi yasadm postta acdm hatta 20.hfdama kdr erkek dedi doktorum detayliya girdim bgn kiz dedi ben sok
BaloglumM derya1234 canim organ taramasına girmeden emin olma bana 12. Haftada erkek dendi 16 da %100 kız dendi organ taramasında erkek olduğunu öğrendim
tomurcukannesi Değişen çok oldu canm. Baya okudum burda yani. 16 dan önce söylenen hiç bişeye bel bağlama bi kere. En güzeli detaylıya kadar beklemek. En net detaylıda belli oluyo sonrasındada değişme oranı çok çok düşük.
derya1234 Sezen07 inşallah Allah gönlüne göre versin canım tabi önce sağlıklı olması rabbim sağlıkla kucağındaki almak nasip etsin ama işte şu merak olmasa 😀