AhmetPelinKl 37+5 olduk doktora gittik bugün Bebiş 3400 gr olmuş. Doktorum bana çok kilo almışsın dedi. Toplam da 22 kg aldım 😫 çatlaklarım da başladı. Ayaklarım da hafiften şişiyor. Ama daha hiç Doğum belirtisi yok 😫😫😫
Twinsmom66 AhmetPelinKl ben 30 haftalığım 7 kilo aldım ama ellerim ayakalarim pofuduk pofuduk 🤣 keşke bende o haftaları görsem sizin gibi
BusraHamdi AhmetPelinKl 37+6 😇 bebegimiz 3 kilo ben 20 kilo aldim suan 64 kiloyum 🙈 benimde daha bir belirtim yok doguma dair bekliyoruz 😅
AhmetPelinKl busra123 doktor moralimi bozdu bi de. Son 20 günde çok kilo almışım o yüzden söylendi baya. Ne zaman gelecek bu minikler. Sizde belirti var mı hiç
busra123 AhmetPelinKl doktorum benden decaviti kesti ondan beri kilo almam durdu birazda olsa tabii. Benim 10 gündür 1 cm açılmam var sırt agrım çok var. Yalancı sancılarım oluyor. Bakalım beklemedeyim bende 😊
DemetCeylan Kızlar bende 2haftada 1 alıyordum nerdeyse. 37de almamışım pek. Suyum mu azalıyor bebiş mi kilo almıyor ben niye kilo almadım anlamadım. Bu haftalarda durdu mu sizin de
AhmetPelinKl DemetCeylan son haftalar kilo en fazla 1 kg alırsın sen çok almışsın diye kızdı bana doktorum canım
busra123 AhmetPelinKl 😊 sizin bebiş nazlı desenize. Benimkide kararsız gelsem mi gelmesem mi diyor herhalde 😂 her an tetikte bekliyorum