Ebru2432 adetin belinci güne klomene başladım beş gün günde 1 tane içtüm hep aynı saatte içmeye çok dikkat ettim. Sonra ilaç bitti ertesi gün kontrole gittim 2 tane sağda 3 tane solda 8-10 mm yumurtalarım vardı 5 gün sonra tekrar gittim sağda biri 19 mm biri 20 mm iki yumurtam gelişmişti doktor bugün yarın kendiliğinden çatlar bugün kesin ilişki olsun sonrada gün aşırı dedi. Adetime 6 gün vardı erken gebelik testi yaptım dayanamayıp 😂 negatifti. Sonra 3 gün kala tekrar yaptım çok çok silik çift çizgi çıktı ertesi gün akşam tekrar yaptım çok daha net bi pozitifti sonra ertesi gün tekrar yaptım artık kopkoyuydu ☺️ Tam adet olmam gereken günde doktora gittim kese görünmedi çok erken diye ama beta hcg 444 çıktı. Takip ettik 4 gün sonra 1128 olmuştu. 5+4te keseyi 7+4te de bebeği ve kalp atışını duyduk çok şükür allahıma 🙏🏻 Şuan 9+2 olduk herşey güzel gidiyo. Ben tam 1 yıl önce 7 haftalıkken düşük yaptım o doğal yollarla olan bi hamilelikti ama kesede bebekte hiç gelişmemişti yine aynısı olur diye çok korkmuştum ama her hamilelik bir değilmiş anca anca rahatlıyorum ☹️