merveosman2627 Kızlar ilk kan verdiğimde 53 birkaçgün sonra 273 çıktı şuan beta 0 görünüyor nedeni nedir çok üzgünüm
[silindi] merveosman2627 çok geçmiş olsun kanama vs oldu mu peki kimyasal mı acaba? Doktor ne dedi bu arada
Dilara0638 merveosman2627 test verdiğiniz laboratuvar da bi sorun olabilir mi acaba ? İnşallah yanlış bi sonuçtur şuan sıfırlanması pek hayra alamet durmuyor çünkü
merveosman2627 [silindi] doktor tekrar yapın dedi evde kaset test yaptım çok belirğin çift çizgi çıktı hiçbirşey anlamadım
tanya25 merveosman2627 e nabzı gibi yerden bakıyorsan girilmemiş oluyor aylar önce tahlil verdim benimde 0 çıktı ve hala öyle görünüyor
[silindi] merveosman2627 hemen sıfırlama olmaz zaten öyle olsa kanama vs olurdu başka bir hastane daha kan ver bence
Dada906 merveosman2627 test yaptırdığımda daha belli olmadığında e nabızda 0 yazıyordu ben de korkmuştum bi kere öyle sonradan değişti öyle olabilir mi
BegumIscanTunc merveosman2627 beta sıfırlanması için kanamanın olması ve parça gelmesi gerekirdi tekrar kan ver canım belki yanlışlık olmuştur
34_21_23 merveosman2627 sonuca doğru baktığınızdan emin misiniz normalde direk 0 da çıkmaz 1-3 falan çıkar
Emregizem merveosman2627 korkmaa başka bi yerde tekrar kan ver cnım değerin de iyi inşallah yükselir 🙏