SumeyyeBaltaci anneligeadimadim ilk gebeligimi regl 6 gün geçtikten sonra öğrenmiştim canım ona rağmen bhcg 138di sanırım geç döllenme oluyor bende şuan yine 2 gün gecikti regl ama beklemedeyim test yapmayacağım hemen çünkü reglime 5 gün kala betahcg baktırmak zorunda kalmıştım 0.1 çıkmıştı 😊
ege_ayaz_mom anneligeadimadim bende daha 2 hafta falan oldu ogreneli ve göğüs ağrım vardı sağlık ocağında kan vermiştim hafta sonuna geldiği için sonucu pazartesi gününe kalmıştı ve ben dayanamadım daha reglime 5 gün vardı hamilelik testi aldım yaptım çıkmıştı ve sonra kandada çıkmıştı zaten🥰
ecemeric anneligeadimadim reglime 5 gün vardı öğrendiğimde. Silik bir çizgiyle öğrendim evde kaset test yapıp. Ertesi gün hastaneye kan verdim betam 54 küsürdü.
anneligeadimadim SumeyyeBaltaci anladım canım hayırlı olsun, ins şimdi de beklediğim gibi gelir sonuç 🥰 Yumurtlama testi yaptın mı hiç geç mi yumurtluyorsun acaba ondan mı geç döllenme oluyor, geç döllenme olayını pek bilmiyorum 🥰🥰
Cansueslioglu SumeyyeBaltaci merhaba ben birşey sormak istemiştim reglinize 6 gün felan kala kanda 0 mi çıktı yani negatif
SumeyyeBaltaci anneligeadimadim yok canım hiç ovulasyon testi yapmadım bilemiyorum o yüzden 😊 bakalım hayırlısı diyoruz ilk bebeğimi 9+4 haftalıkken kaybettim rabbim tekrar nasip eder inşallah 🤲
Byzsrn Hap kullandığım için yumurtlama biter bitmez test yapmaya başladım reglime 11 gün kala testimde silik çizgi çıktı sağlık ocağında beta 81 çıktı ☺️
papatyaanneee anneligeadimadim reglime 1 hafta kala öğrenmiştim beta 11 di çok yeniydi kan testi ile öğrendim
SumeyyeBaltaci Cansueslioglu ilk gebeliğimi beklemiyordum canım o yüzden adetim geciktikten sonra test yapmıştım ama şuan adet günüme 5 gün kala kanda betaya baktırmam gerekti 0.1 cıktı fakat adetim bugünle birlikte 3 gün gecikti birkaç gün daha geçerse test yapmayı düşünüyorum
Narmi anneligeadimadim ben reglime 6gün kala erken gebelik testi ile öğrendim aynı gün kan vermeye gittim beta 39 du🌼